Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3227

Tema: Potpomognuta na SV. DUHU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2020

Početno

Pozz cure! Evo danas imala na SD prvi (inače 4., prva tri bila na VV) svježi et dva osmostanična embrića. Po riječima dr.odlični… oduševljena sam pristupom i ležernošću svih na odjelu… u otpusnom mi piše terapija utrići, estrofem, a za vitamine sam pitala samo usmeno (ukinut gynositol, D ukinut s punkcijom, a nastavit s folnom i omegom). I piše mi mirovanje. Nije mi rečeno strogo mirovanje ni razlog mirovanja, a ja nisam vidjela to tamo pa ni pitala. Jel to svima tak piše ili ipak moram malo više pazit..? Kakva su vaša iskustva u posljednje vrijeme sa SD?

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Jednom mi je dr. objasnila da oni uvijek napišu da moraš mirovat da bi ti socijalni mogao dati bolovanje. Ako želiš naravno tj. ako imaš neki teži fizički posao. Ali ne moraš mirovat Samo je bitno da ne dižeš ništa teško i ne baviš se “ozbiljnijim” sportom dva tjedna.
    Ja sam jako zadovoljna sa cijelim timom tamo, stvarno su stručni i ugodni.
    Imaš kakvu info o selidbi? Meni su rekli da do jeseni ništa.. To mi je jako dugo… zbog godina… a ne želim nigdje drugdje jer tamo već znaju kako reagiram, kakve su mi stanice i kaj treba samnom

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •