Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3227

Tema: Potpomognuta na SV. DUHU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2020

Početno

Hvala Tamara@ - kad ti ideš opet u postupak tamo? Vidin u opisu nizak amh, al nek te to ne obeshrabruje… moj je visok pa eto 3 puta nista, nitko mi se ne usudi dat vecu dozu od minimalne jer se boje hipera, a kod mene jajnici nesto inače stede pa najvise 4 stanica imam. Sad evo dvije, al i jedna dobitna je dovoljna! Kod koje si ti dr.?

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Citiraj Ivana2009 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala Tamara@ - kad ti ideš opet u postupak tamo? Vidin u opisu nizak amh, al nek te to ne obeshrabruje… moj je visok pa eto 3 puta nista, nitko mi se ne usudi dat vecu dozu od minimalne jer se boje hipera, a kod mene jajnici nesto inače stede pa najvise 4 stanica imam. Sad evo dvije, al i jedna dobitna je dovoljna! Kod koje si ti dr.?
    hvala na obrabrenju
    Ja sam kod Turudić, ali zapravo nekada me gleda i vodi Tikvica, ovisi, obje su mi odlične.
    Jako sam im zahvalna jer su zapravo “otkrile” da samo u prirodnjacima dobijem kvalitetnu stanicu i sad ih vrtim doslovno svaki mjesec (nema više stimulacija) pa kad uhvatimo stanicu uhvatimo. Zato mi je puno tako dugo čekati jer su mi tri ciklusa do jeseni a to su tri šanse za hvatanje
    Sretno, nadam se da će se uhvatiti, naravno da je jedna dovoljna. A tebi su čak vratili dvije

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •