Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 113 od 113

Tema: do kad se predaju papiri za dnevni boravak?

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

pa reci jaoj da sve ostale škole imaju
    i da bi im se moglo dogoditi to što sam ti rekla
    naši su odmah digli uzbunu
    ok, može biti i da pušu na hladno, ali u zlu ne trebalo
    dolaze praznici, aj ti onda, ako ovi odluče nekako nepovoljno, prikupljaj roditelje da potpisuju

sami napravite listu

vidiš da nikome nije za vjerovati

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja ću odnijeti ovu moju izjavu, pa nek oni rade što god hoće s njom

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

i obavijesti druge roditelje.
    ja sam isprintala u 21 primjerak i učiteljice su podijelile djeci.
    tako da imamo 22/22.
    pretpostavljam da smo sada sigurni od razdvajanja i spajanja.
    a i naša učiteljica iz boravka

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    pa zato potpišeš izjavu koja kaže da želiš boravak, ali da se odričeš svih prava na subvenciju
    Nama nije dozvolila izjavu, ali je sad osvanuo natpis na školi da je izjava dovoljna. Ante Kovačić

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

pa to samo pokazuje koliko Gradski ured šeta i ravnatelje i roditelje
    svi stoje na startnoj crti i čekaju odluke koje se mijenjaju brže od smjera vjetra

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kod nas u školi su vraćali roditelje po potvrdu o prebivalištu iako je na gradskim stranicama bila obavijest da to prikuplja nadležni ured

ove u školi nitko nije o tom obavijestio niti im objasnio kako će to funkcionirati (oni su mislili da škola treba prikupiti potvrde - i onda objašnjavali da oni to ne mogu)

ja im iz principa nisam htjela ići po potvrde, nego sam umjesto njih priložila dopis gradskog ureda u kojem izričito piše da ne moram donijeti potvrde o prebivalištu za djecu
    (ali u tom dopisu piše da treba priložiti kopije osobnih za punoljetne članove ili da se može potpisati ova famozna izjava o pristanku na plaćanje bez subvencije i da onda ne treba ništa drugo)

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Mi smo jučer imali roditeljski, i baš ovo što kažete, priča se o spajanju razreda ako nema dovoljno boravkaša. Meni je to nonsens: znači jedna učiteljica iz boravka mora surađivati sa 2-3 učiteljice redovnog programa i od nje prikupljati podatke o zadaćama toga dana i sl. Koji će to kurcšlus biti!
    Naša učiteljica iz boravka je skroz u pravu kad je rekla da se o našoj djeci nitko u ovom gradu i državi ne brine. To što njih 30 ima 5m2 za igru preko zime na kraju učionice i što oni moraju smirivati napetosti, tenzije i naguravanja koja se neminovna u takvim uvjetima rada, nikoga nije briga. Što će neki roditelji plaćati puni iznos i opet dobiti takve uvjete koji su van svake pameti, nikoga nije briga.

Izjavu možete napisati i sami, ali odnesite je, nemojte dopustiti da sve ostane na riječi, znamo da ona lako ode u vjetar.

Mirjana, super za dopis koji si im ponijela u školu. Jer svaka škola svoju politiku vodi. Strava!

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ivancice, pošalji ovo na Gradski ured.
    Što nas više bude, više će nas uvažavati.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ivancica prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo jučer imali roditeljski, i baš ovo što kažete, priča se o spajanju razreda ako nema dovoljno boravkaša. Meni je to nonsens: znači jedna učiteljica iz boravka mora surađivati sa 2-3 učiteljice redovnog programa i od nje prikupljati podatke o zadaćama toga dana i sl. Koji će to kurcšlus biti!
    nama se to desilo, naš su razred podijelili na tri dijela i svaki je išao u drugi razred na boravak. I kao što je i uvijek sve ovisi o učiteljici. Recimo mi smo funkcionirali odlično u tom drugom razredu. Nikada nije bilo nenapisane zadaće. Uvijek su bile pregledane. Dodatni bonus je bilo osamostaljivanje i prihvaćanje pisanja zadaće kada je većinski razred nije imao te samostalno vođenje brige o zadaći ili uz pomoć njih 5 koji su bili iz drugog razreda.
    Posljednje uređivanje od larmama : 25.05.2011. at 10:27

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Zaboravila sam još napisati da sam se bojala da će biti izgubljenih/zaboravljenih stvari no i to je prošlo dobro.
    Morali su svoje stvari nositi kao mačka mlade, iz prizemlja na kat, pa opet u prizemlje i to sve zajedno s jaknama i zimskim čizmama

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Larmama, koliko sam do sada mogla shvatiti, i tvoji klinci su u OŠ Bartola Kašića na Jarunu?

Meni se to sa spajanjem razreda uopće ne sviđa.

Pogotovo kad pričaš o nošenju stvari na kat. Na stranu osamostaljivanje i odgovornost. Mislim da su i ovako previše opterećeni sa svojih 7-8 godina.

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    ivancice, pošalji ovo na Gradski ured.
    Što nas više bude, više će nas uvažavati.
    Budem.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ivancice, nije se ni nama svidjelo, no svake godine se prelomi na nekome. Jedan od razloga je i manjak prostora.
    A manjak prostora se odrazio i na jedan četvrti razred, nastava im je stalno u drugoj smjeni.

Vama olakotna okolnost može biti broj učenika. Mi smo bili najmanji pa su nas dijelili.
    Posljednje uređivanje od larmama : 25.05.2011. at 12:10

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •