Ne muči me kupovanje gluposti jer za to nemam novaca sve i da hoću kupovati...
Mada sam pod muževim utjecajem postala puno promišljenija što se kupovine tiče i stvarno se maksimalno trudim da to bude samo i stvarno ono što treba. Nekad me malo ponese za djecu, pa ponekad potrošim više nego bih trebala, ali stvarno rijetko jer velim, ni nema se baš od čega.
Držimo stalno neku konstantnu, igračke redovito pregledavam, bacam potrgane, višak mičem, sve ima svoje mjesto. S obzirom da nas je 5 u 62 kvadrata, morala sam sve organizirati tako da su na dohvat ruke one stvari koje se koriste, da sve ima svoje mjesto (da toga nema, nered bi bio konstantan), da pospremam kako se što "uneredi" tako da si ne dozvolim da mis e desi totalni kaos u stanu jer ne znam kada bih ga pospremila...
Djecu učim da kad se poigraju s nečim, prije nego uzmu nešto drugo pvp prethodno pospreme, još su mali pa to ne funkcionira baš sto posto, ali trudim se. Nema razbacanog veša jer to nikako ne podnosim, stvari koje nisu skroz čiste ali nisu ni za pranje također imaju svoje mjesto, ono što je za pranje isključivo sotji u vreći za prljavi veš. I tak...