-
Necu vas utjesit, kod nas to traje ravno 2 godine... Evo neki dan se pokakao u gace, al ono skroz, kao da pelenu ima! Trpio je 3 dana i onda vise nije mogao. Presvukla ga, oprala, a za pola sata eto njega opet, ovaj put usran doslovno do stopala jer ga je ulovio proljev kad je ono tvrde izaslo van... A decko ce skoro 4 godine...
Nema sistema koji nisam probala, od pohvala, prijetnji da cu mu stavit pelenu, ignoriranja, objasnjavanja, mojih najava kad ja idem na wc, pricanja prica...Ma sve!!
Ima perioda da ide bez problema, svaki dan, nista ne kaze samo me zove s wc-a da ga obrisem. Ali najcesce trpi, ja skuzim da nesto ne valja kad naglo utihne i sjedne na pod ili usred igre kaze da ide dolje baki pa sjedne vani na hodniku i trpi. Onda ga doslovno potjeram da ide kakati jer me izluduje. I sav je sretan kad se pokaka, pozdravlja govance dok pusta vodu...sve kako treba. Ali kakat nece!
I on sam stalno prica ljudima kako mama u trbuhu ima bebu a on drekec. Onda ja objasnjavam kako i beba mora izac kao i njegov drekec jer bi inace i mene i njega bolio trbuh i bla bla...Ne pomaze, sve zna, dovoljno je velik da razumije al je tvrdoglav do boli!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma