Pokazuje rezultate 1 do 50 od 57

Tema: Neće kakati

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Uh...ne znam da li je dobro što sam pronašla ovu temu da me pripremi na "eventualno" ili sam se samo još više spi*dila
    Uglavnom, tek smo skinuli pelene, kakala je prve dane i jučer plač. Čini mi se da je kriva tvrđa stolica.
    Piškenje drugi dan bila suha i tako ostalo, pita sama, bez problema i ne bježi joj, čak ni kad se zaigra.
    Odmah sam od jučer uvela laganiju hranu, koja otvara...vidjet ćemo...uglavnom vidim da nema tu neke velike filozofije.
    Neko dijete se hoće zaigrati, a nekom ne pomaže ništa.

Zanima me od sjedenja i sjedenja na tutu da li može jednostavno doći do onog trenutka kad mora istisnuti...kužite na što mislim.
    Ili je to sjedenje pitanje samo vremena kada će se sjetiti izbaciti to van.

alec avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Suzzy - mi smo se preporodili od kad je K na movicolu. u pet smo bili kod gastrićke na kontroli - preporuka je još mjesec dana po jednu vrećicu na dan i nakon toga ako će stolice biti uredne smanjiti na svaki drugi dan po vrečicu. na žalost za movicol je potreban recept, ali onaj crni. tako je barem u našoj ljekarni. naručuju ga izvana. a da pokušaš pitati u Austriji, Italiji? možda se tamo može kupiti bez recepta.

Pepita - držim palčeve da vam lagana hrana pomogne. K na žalost nije - jela je puno voća, povrća, izbacili sve živo kaj zatvara, ali ništa. kakica se jednostavno stvrdne ako par dana ne kaki, a njezina volja je bila toliko jaka da smo svi poludjeli od muke. i sad sjedi na tuti i dere se da neće kakati, ali istisne kroz minutu-dvije. ali obavezan je "Bumbo". btw - nisam skužila tvoje pitanje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •