Pokazuje rezultate 1 do 50 od 57

Tema: Neće kakati

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Da ne otvarm novu bez potrebe.

Moj sin (2g 9 m) je naučio da trpi, ali ne i da pusti. Tako da kad skinemo pelenu i obučemo gaćice on ne piški i ne kaki sve dok više ne može zustaviti nuždu. Bez obzira što ja to sve lagano, što mirno ponavljamo da ćemo reči kad nam se piški, što smo pustili da vidi kako se to radi , što je na plaži vidi sebe kako piški on i dalje zadržava satima. Nemam više ideja. Svaki savjet i ideja su dobrodošli. Osim da odustanem jer više zaista ne želim da koristimo pelene.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Strobery Shortcake prvotno napisa Vidi poruku

Moj sin (2g 9 m) je naučio da trpi, ali ne i da pusti. Tako da kad skinemo pelenu i obučemo gaćice on ne piški i ne kaki sve dok više ne može zustaviti nuždu. Bez obzira što ja to sve lagano, što mirno ponavljamo da ćemo reči kad nam se piški, što smo pustili da vidi kako se to radi , što je na plaži vidi sebe kako piški on i dalje zadržava satima. Nemam više ideja. Svaki savjet i ideja su dobrodošli. Osim da odustanem jer više zaista ne želim da koristimo pelene.

Ti ne želiš, ali on izgleda želi. Zadržava mokraću i stolicu?
    Posljednje uređivanje od sirius : 18.07.2011. at 14:36

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Sve sam ja to uzela u obzir. On traži vidjeti kaku kad ga presvlačim, traži da je bacimo u WC i sav važan pušta vodu. Kad je jednom piškio u tutu sav radostan me zvao vidjeti, i odveo me u kupatilo te tražio da tutu ispraznimo u WC. Ja sam ga naravno pohvalila, te je i on pohvalio svog "ninca" (dagi ninac). Od tad ništa. Nemam osjećaj da ga ispuštanje "čini nesretnim ili uplašenim", samo kao da ne zna svoljevoljno (to ja tako percipiram) potaknuti eliminaciju.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Strobery Shortcake prvotno napisa Vidi poruku

A šta ti znači satima? Koliko često zapravo piški u danu, i koliko često kaki? Ako sam dobro shvatila, on na kraju, kad mu dođe sila, obavi sam što treba? Je li problem u tome da onda uopće ne stigne do tute ili wc-a, ili stigne, ali ti misliš da je to prerijetko?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •