Evo nas s problemima.
Ne znam što se događa, ali u posljednjih mjesec i pol dana užasno kaki. Tvrdo i vjerojatno bolno jer se rasplače.
Jede svaki dan jogurt, nekada i dva, od voća uglavnom grožđe i šljive, svaki dan jede i povrće, žitarice (proso, zob, žgance), juhu nekada i za doručak, pravim joj slatku kamilicu...
Ok, jede ona i kruha, i tjesteninu, nekada i rižu (jednom do dva puta tjedno), popije nekada kakao (stavim vrlo malo kakaoa, i to onog za kolače, bez šećera i svih drugih dodataka), griz...
Još uvijek doji.
Ne znam, vjerojatno pije premalo tekućine. Vodica joj je uvijek na dohvat ruke, nudim ju, ali neće. Primjerice - jutros je doručkovala paradajz supicu, poslije je jela kruha i nije bila žedna. Neće jednostavno vode.
Večeras joj napraivm sok od jabuke (prošli puta ga popila samo tako) i pitam ju je li fini, a ona meni Ne baš. Popila možda pola deci.
Prošli puta nije kakila pet dana i onda sam se sjetila kako mi se ljetos pokakila dok se kupala u kadici na balkonu. I ponovim ja postupak (inače ju tuširam) i gle stvarno. Pokaki se ona. Isto je bilo tvrdo, ali je išlo lakše. Ponovim sve ove dane i mustra jedna nakon par minuta hoće van. Kao, dosta mi je. Rekla bih da ju je potjeralo kakiti pa se uplašila jer se inače voli brčkati.
I nema kod nje - sjedi na lonku, nadoći će. Ona kad svoje obavi, sama se diže, čak bi se obrisala sama da ju pustim.
Joj, već sam luda od tog kakanja.