mi smo jučer bili na hitnoj
krenulo joj govance i stalo na pol puta koliko je bilo tvrdo
ma užas jedan, jedva je to istisnula, sva je bila mokra od znoja i onda smo otišli na hitnu da ju iščiste jer smo se bojali zapletaja crijeva
tamo joj dali glicerinsku ampulu da se iskaki, a ona ništa, nema šanse
poslije ju doktorica pregledala i kaže da izgleda da nema više ništa
bili smo tamo tri sata, do ponoći, ali ona je sve to super izdržala
dala nam Portalak da popije ujutro pa ako se do popodne ne iskaki da opet dođemo na hitnu, valjda na klistiranje, ali smo na red kod naše pedice došli tek pred jedan pa je portalak popila u pola dva kad smo došli kući, naravno, nije htjela popiti pa sam joj jadnici ugurala u usta, još se ništa nije dogodilo, no nećemo je voditi na hitnu, vidjet ćemo do ujutro
sad više ne prepuštam njezinoj volji vodu i čaj, nego joj trpam u usta da pije, i što je zanimljivo - pije; ne mogu vjerovati da je bila lijena piti tekućinu
ljuta sam što joj nisam ranije dala posije u klopu (griz, žgance, juhu) i što smo uopće dopustili da dođe do ovoga

Pedica nam je preporučila Stimulance Multi Fibre, ako ovo dvoje ne pomogne pa ću vidjeti.

Eh da, ljuta sam i što se doktorica u bolnici začudila što ona još doji, napala me da ju moram odbiti da će se previše vezati za mene, da dijete mora proći svoje faze - oralnu pa analnu i da sigurno ima veze s kakenjem
meni je logičnije to da je ona prije nekog vremena počela tvrdo kakiti pa onda susprezala stolicu jer se bojala tog neugodnog osjećaja
kad sam danas pedici spomenula to za dojenje, nije mi ništa rekla
imam osjećaj da je ta mlada doktorica samo rasula svoje znanje s fakulteta, odnosno tu Freudovu teoriju bez da je informirana o preporukam Svjetske zdravstvene organizacije i drugih aspekata