Znate li di se mogu kupiti Preschoolians cipelice za bebe kod nas u Hr? Bebin svijet u Zg sam upravo zvala i nemaju, samo dva, tri zimska modela, a nisu ih dobivali već dvije godine.
Znate li di se mogu kupiti Preschoolians cipelice za bebe kod nas u Hr? Bebin svijet u Zg sam upravo zvala i nemaju, samo dva, tri zimska modela, a nisu ih dobivali već dvije godine.
u Karlovcu ih drži jedna trgovina i ima bar 30-tak modela, ako ne i više
Hvala ti, pokušat ću saznat nešto više o trgovini!
mogu ti vidjeti broj telefona, ako te zanima, pa najbolje da ih sama ispitaš što e zanima
Ajde molin te ako ti nije problem. Thanks
Pošto su te cipelice? Evo baš sam ih išla googlat i stvarno mi se čine kvalitetne&lijepe![]()
mislim da se cijene kreću oko 300 kn
i s njihovog weba ih dostavljaju u hr, cijena dostave je oko 5$, znači ukupno oko 50$, samo se nikad ne zna s carinom
najbolje je naručiti kad imaju rasprodaju u web shopu, samo tko zna kad će to bit
ja sam tako prošli puta naručila dvoje po 15$ plus dostava i nisam platila carinu
Hm.. zovem ja u Karlovac i gospođu ispitam sve u vezi ponude Preschoolians cipelica, kažem joj i da sam poslala mail pa ako nije problem da ga pročita i da mi odgovori na upit, s obzirom da neznam koje modele imaju i da mi Karlovac nije baš blizu, a ona meni.. pa neznam da li ću pročitat mail, pa vidit ću...OMG!!!
kako 300kn?!?
Pa ja nisam vidjela niti jedne skuplje od 30 dolara ...
u njihovom web shopu su oko 45$
a ovi u karlovcu ih drže oko 300 kn
Bilo bi super kad bi pomogla koja Roda iz Karlovca.. kad već neće ova teta-prodavačica..![]()
ja sam ti iz Karlovca i rado ću ti pomoći, samo reci
a ne čudi me za prodavačicu jer je jako neljubazna
ja ti imam i mjerače za preschoolians jer imam 2 para, kupila sam ih preko web shopa, otkud si ti, iz kojeg grada?
Ja sam iz Šibenika. Sa neta sam skinula mjerač, nisam još mjerila, neznam jel taj ok? Neznam kojih sve modela imaju tu u dućanu, meni bi trebale neke proljetne, tenisice isto ulaze u obzir pa me zanima koje sve modele imaju. U biti prvo moram izmjerit da znam koji je broj pa da suzim izbor.
dobar je i taj mjerač s neta, jedino je malo teže izmjerit, pogotovo ako dijete ne da nogicu
najbolje da izmjeriš broj pa ću ti pogledati i reći što ima u tom broju, može
Može, kad izmjerim javit ću se.. Puno puno ti hvala, oduševila si me!![]()
ma nema problema, ne bude padala kiša, provozam ti se na biciklu u ponedjeljak do dućana i javim ti
tražiš model za dečka ili curu?
Za dečka, malog bebača koji tek prohodava. Onaj tip cipelica IWB. Sorry šta kasno odgovaram al letim na sve strane s obzirom da je malac u temperaturi. Čujemo se, pozdrav!
ja sam narucila jos 16. marta, rekli da je 2 nedelje rok isporuke i evo do dana danas ih nisu jos ni poslali. na upit odgovaraju evo sad, evo sutra, evo do kraja nedelje i tako u krug.
imam jedno pitanje za vas. i ja sam skinula merac sa neta ali mi je po njemu ispalo da moje dete nosi 26-27 a od uobicajenih marki cipela nosi 24-25.
da li je i kod vas tako za brojeve?
da, razlika je u brojevima, moja nosi njihove 22, a naše 21
i ja sam dosta dugo čekala svoje
Treba naručiti broj manje, imaju veće kalupe.
Čekala sam ih malo više od mjesec dana, osim kada sam naručila nex day shiping model (kada je bila akcija).
Ja ih više neću kupovati,
za prve sam mislila da ih je moje dijete brzo uništilo,
za druge sam se tješila da sam možda odabrala krivi model,
a sa trećima sam shvatila da su zapravo nekvalitetne.
Jesu slatke, jesu udobne, ali nama ništa ne traju,
koža se sva zguli a i loše su šivane pa se mjestimično rašiju.
Puno, puno kvalitetnije su mi se pokazale Pediped cipele.
Posljednje uređivanje od piplica : 01.05.2011. at 09:51
Morala sam editirati post, pa napisati shiping sa jednim p,
jer mi je sa dva p pisalo kršitelj koda...![]()
Mi imamo jedne one skroz mekane i sarene,porucila sam ih za vrtic.
Medjutim,nisam zadovoljna jer na stopalu imaju samo sloj tanke koze,pa su mi za vrtic neupotrebljive.
Za po kuci su ok,ali tu moze biti i u carapama.
Stigle su i cizmice broj vece,za sledecu zimu.Slatke su,ali tek cemo videti kako ce se pokazati...
Meni su takodje Pediped super.Originals smo gulili dok ih nije izrasla i nije ih uspela unistiti nimalo.
Sandalice je takodje gulila celo leto,jos su kao nove,a imamo i Flex i isto su super.
A najvise volemo Gucio
Sorry na offt...morala sam![]()
Gucio je ranije mogao da se kupi u Zagrebu,zar ne?
Cujem da ih ima u Sloveniji.
Meni su prve stigle iz Amerike,ali nisam pogodila broj.
Sad sam porucila jos jedne,nadam se da cu imati vise srece.
Mm-ov brat zivi tamo,on poruci pa kada neko dolazi donese mi.
Ovde preko neta ne porucujem,jer ocekujem da cu carinu platiti vise od cipela,ako ih uopste i dobijem,tj zateknem u paketu...
Bas su losa iskustva...![]()
ja se sada razmisljam da otkazem ove preschoolians... toliko dugo cekam, ima noga da nam poraste dok stignu.
kakve su sanse da smo i broj pogodili.. vidim nisu vam neka iskustva ni sa kvalitetom..
nisam na vreme pitala na pravom mestu..
istina je da se poderu od nošenja, ali dijete će ti biti oduševljeno hodanjem u tim cipelicama, pa mislim da ih se ipak isplati uzeti
moja L. bi se naljutila kad bi joj samo ponudili da obuće druge cipelice umjesto Preschoolians, mislim da to dovoljno govori o tome koliko su udobne
i sad obožava ovaj drugi par koji nosi te nam se zasad nisu poderale jer su runners i imaju deblji đon od walkers
tina55, jedva danas izmjerili nogicu, sve po uputama i spada br.20, valjda bude dobro. Kad stigneš javi nam se! Znači br.20, IWB, za dečkića.. Thanks i veliki pozdrav!
bila sam jučer blizu pa sam ti išla pogledat, ali zavoren dućan, jako čudno radno vrijeme-svaki dan rade samo par sati ???
uglavnom krpz izlog sam vidjela da je cijena IWB 330kn, ima modela i za cure i za dečke
više informacija kad naletim da rade
Pozdrav svima!
Trebala bi mi mala pomoć vezano za Preschoolians cipelice, budući sam imala loše iskustvo s naručivanjem istih iz Austrije (ukratko-stigle nisu), pa bi ih sad naručila preko trgovine koju spominjete u Karlovcu. Međutim, na broj telefona se danima već nitko ne javlja, a beba hoda već 3 dana samostalno, panika!A baš sam zapela za Preeschoolians.
Zamolila bih mamu tinu55 da napiše, ako ima informaciju, o načinu naručivanja tih cipelica iz te trgovine u Karlovcu, odnosno da li uopće dostavljaju i kako ih naručiti, budući niti na mail ne odgovara nitko već danima?
Unaprijed zahvaljujem.
Hvala puno!![]()
Puno hvala! Vjerojatno ćemo ljetne onda Pediped naručiti, a do jeseni ćemo napraviti izlet do Karlovca, ako ne budu htjeli slat!![]()
da malo dignem temu...
zapeli smo za Preschoolians, ali imamo problem - kada nogicu mjerimo njihovim mjeračem (onim što se printa) ispada da nam curka nosi broj 19 (mada bih ja uzela 20). a dužina nogice joj je 12cm što odgovara broju 21! je li itko imao sličan problem? koji broj naručiti?
i zar se stvarno tako dugo čekaju? uh...
NEEEEEEmoj, ja naručila Preschoolinas 14.01.2012. i još dan danas nisu došle!!! Zvala ih ja, pa frendica iz Amerike, pa slala mail... i ništa još!! Sad je rekla frendica da ce im se zaprijetit i otkazat, i da vrate uplatu, pa čekam, info...
Ukratko katastrofa!!
A broj ti ispada drukciji jer ti ne printa u 100%, ne znam ni ja to nisam uspijela namjestit...![]()
Dosla sam napisati svoje lose iskustvo s Preschooliansima.
Narucili smo cipele u rujnu i popusili novac.
Prvo su kasnile pa su me uvjeravali kako samo sto nisu stigle, onda su me uvjeravali da je bila frka u tvornici pa su evo, bas sad poslane. Onda su tvrdili da su vec trebale doci. Kad sam im zatrazila da mi posalju bilo kakav papirnati dokaz da su cipele zavrsile u posti, nisu mi se javljali neko vrijeme.
Onda sam trazila da mi vrate novac pa su me natezali dok jedan dan nisu rekli da su mi vratili novac prije x dana i da neka vidim s bankom gdje su pare.
Buduci sam placala kreditnom karticom, bilo je vidljivo da nisam dobila povrat, trazila sam dokaz o povratu, bilo kakav dokument koji pokazuje da su vratili novac - tu su u potpunosti prestali komunicirati sa mnom.
Stvarno sam jako razocarana neprofesionalnoscu i bezobrazlukom.
strašno, nama su uredno došle
trebalo bi ih prijaviti inspekciji u SAD-u, pa možda vrate novac
I nama su uredno 3x prije toga dosle.
S ovim cetvrtima nismo imali srece, ali su toliko bili neposlovni i muljali da mi se smucilo i odustala sam.
Zao mi je jer su nama bile odlicne i izdrzljive i stvarno su mu dobro sluzile.
katastrofa! Ja cu im napisat da ću ih tuzit i obratit se odvjetniku za pomoćč. Ni meni ne odg. na mailove
Cure, jeli netko nedavno naručivao? Jesu se opametili što se tiče isporuke?
ja sam narucila 23.1. i to next day ship item cipele, jos uvijek nisu poslali.
tvrde da kasne zbog kineske nove godine LOL
danas sam im napisala da cu pokrenut dispute na pay palu, bas me zanima sta ce rec. imam jos tjedan dana fore.
jel postoji jos uvijek ducan u karlovcu? ima li ok izbor? trebam br 20.
ima li gdje drugdje za kupit ili narucit?
dobila sam povrat novca, nikad vise.
presla sam na see kai run i livie and luca cipelice, cekam da stignu (iz USA, naravno)
ja ih skoro narucila. a onda procitah ovo http://www.davidgrant.ca/preschoolia...culous_company
pa odustajem.
sto slicno imate za preporuciti. trenutno smo u bambijevim jer nam je u elefantenicama bilo prehladno. stalno su im prstici bili smrznuti. a i popunile su ih.
znam da smo mi svi prezivili u tvrdim i djombastim cipelicama tipa bambi i ciciban ali ja bi im isto nesto mekse.
cure sad imaju 15 mjeseci. mozda starke na proljece?
Ja naručujem livi and luca iz engleske,super su,pogotovo snižene u pol cijene,jedino kaj su nam se za par mj. ulošci pokidali pa preporučam odma šusteru dat stavit neke svoje na njih. A možda se to samo nama dogodilo,tko će ga znat