Pokazuje rezultate 1 do 49 od 49

Tema: Preschoolians cipelice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj frost prvotno napisa Vidi poruku
    jedne runners (sandale) i jedne adventure (cipele)
    nama su runners zasad odlične, nisu se nigdje rašile ni ogulile kao walkers

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Pozdrav svima!
    Trebala bi mi mala pomoć vezano za Preschoolians cipelice, budući sam imala loše iskustvo s naručivanjem istih iz Austrije (ukratko-stigle nisu), pa bi ih sad naručila preko trgovine koju spominjete u Karlovcu. Međutim, na broj telefona se danima već nitko ne javlja, a beba hoda već 3 dana samostalno, panika! A baš sam zapela za Preeschoolians.
    Zamolila bih mamu tinu55 da napiše, ako ima informaciju, o načinu naručivanja tih cipelica iz te trgovine u Karlovcu, odnosno da li uopće dostavljaju i kako ih naručiti, budući niti na mail ne odgovara nitko već danima?
    Unaprijed zahvaljujem.

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Guga116 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima!
    Trebala bi mi mala pomoć vezano za Preschoolians cipelice, budući sam imala loše iskustvo s naručivanjem istih iz Austrije (ukratko-stigle nisu), pa bi ih sad naručila preko trgovine koju spominjete u Karlovcu. Međutim, na broj telefona se danima već nitko ne javlja, a beba hoda već 3 dana samostalno, panika! A baš sam zapela za Preeschoolians.
    Zamolila bih mamu tinu55 da napiše, ako ima informaciju, o načinu naručivanja tih cipelica iz te trgovine u Karlovcu, odnosno da li uopće dostavljaju i kako ih naručiti, budući niti na mail ne odgovara nitko već danima?
    Unaprijed zahvaljujem.
    Iz te trgovine ne možeš naručiti, nemaju dostavu.
    Ako ti je hitno, Bebuška ti odmah dostavlja Pediped cipelice koje imaju na lageru, pogledaj na njihovom webu.
    Inače, već sam napisala, meni su se Pediped pokazale puno kvalitetnije od Preshooliansa.

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Hvala puno!

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Guga116 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima!
    Unaprijed zahvaljujem.
    oni nemaju dostavu, no možda bi svejedno poslali? ne znam
    uglavnom, ta trgovina radi samo popodne od 17 do 20 radnim danom i subotom ujutro, mislim da do 13 ili 12h, pa ih probaj zvati baš u to vrijeme

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Puno hvala! Vjerojatno ćemo ljetne onda Pediped naručiti, a do jeseni ćemo napraviti izlet do Karlovca, ako ne budu htjeli slat!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •