Prehrana nema problema, tu sam već izvježbana od prije, što zbog nas, a onda još više kad je došlo prvo dijete. Ali spavanje, pikula draga to nema šanse. Ona je prešla doduše fazu da se budi x puta noću i traži me, ali i dalje moram s njom spavati, moram biti uz nju jer inače drama usred noći. Još uvijek nermino spava, puno prerađuje sve što se događa po danu, pa se zna hititi na mene, čvrsto zagrliti i tako spavati jedno pol sat na meni, pa onda valjda skuži da joj je pretvrdo pa se baci nazad na madrac, ali spava, bez buđenja, barem ona spava. I tako i to pišanje, jedan puta noću zagrantirano, a često i dva. Pa se onda zna probuditi sa nekim pitanjima, pa hoće razgovarati, ma nema šanse da ne budem još uz nju. Ali dobro, proći će i to, izdržat ću nekako, ali to ti je moj najveći deficit, tu malo pucam, nedostatak sna. Vidim da mi je koncetracija opasno na minimalcu, dobro da se još sjetim onog udahni-izdahniŠalim se malo, ma moram, to mi je lijek.
Inače ovo za kavu sam zaboravila, tako je i kod mene još uvijek, od velikog guštera u ispijanju kavica, nisam je popila godinama. A vjerojatno još neću tako brzo. Kakav kafić, restoran,neki događaj ili slično. Probala ja,ma kakvi, dok se drugi zabavljaju ja trčim okolo i lovam je, evo je na stolu, evo je u kuhinji, evo je kod svirača, pa onda radije budem u parku, sigurnije mi je. A tek shopinge da vidiš na šta nam liče, ali nema nedaj bože da subotom odem u shoping bez nje, a kad odemo, ma još uvijek iako obeća, ali valjda si ne može pomoći, jače je od nje, još uvijek se lovamo po dućanu, pa primi ovo pa primi ono, pa sve taknuti, sve okrenuti, sve prerovati, presložiti. Najgore mi je pored mesnice jer su je tamo tete navikle da joj daju uvijek komadić nečega i molila sam ih nemojte jer mije stres jer ona uleti ne pita, samo ko vjetar uleti, a tamo onih rezača i noževa ko u priči. Pa onda moram uvijek biti brža od nje i brzo zatvoroti vrata i zabraniti ulaz. Gledam druge klince, ma i manji od nje kako lijepo sjede u kolicima, kdo nas to ne pali.Možda jednom kad je bila nešto umorna. Sreća pa nas već svi znaju od blagajnica do šefa, pa srećom nitko ne radi proleme, osim tu i tamo koje starije bakice ili dedeka koji se sojećaju prozvanim da me opomenu kako je neodgojena
Ovo zadnje isto definitivno ti vjerujem. Ja sam isto tip koji se ne zna davati polovično, kad se dajem e onda se dajem, samo da riješimo to spavanje, onda smo na konju. A čini mi se da će mali biti drugačiji po tom pitanju, makar tko će ga znati, još je prerano reći. Da ne bi bilo, evo mene za koji mjesec na onom jednom topicu, ne mogu više ne spavati![]()