-
Dobro je što je on jako vedar i ima tu neku dobru energiju, problem je očito u meni i ja sam toga svjesna ---- mislim da ste nepravedne ako smatrate da je moj savjet bio tu samo da bi žena mislila da nešto radi krivo... Imam i sama jednog nezadovoljnika, i govorim iz iskustva s najboljom namjerom... Ako je dijete jako vedro i ima tu neku dobru energiju, a plače kad ne dobije što želi, onda mi se čini smislenije pomoći majci da shvati i prihvati da dijete plačem raste, da je plač normalna razvojna faza prihvaćanja frustracija i da je u osnovi činjenjica da dijete plače kad nije kako želi znak zdravog razvoja, nego majku dodatno izlagati svakojakim tehnikama sprečavanja plača koje često ne djeluju na svu djecu jednako, a i koje majka ako je radila 6 godina s malom djecom vjerojatno već poznaje, te joj samo razmišljanje o tim tehnikama i njezinim neuspješnim primjenama otvaraju nove rane na poljuljanom roditeljskom samopouzdanju čestim cendranjem. I voljela bih da je svaki put uz mene kad su mi djeca cendrala jer.... netko pored mene ponavljao to je normalno, zdravo i proći će.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma