Ogroman potpis potpuno isto kao i kod mene. Meni je fascinantno bilo da me već 2. dan nakon poroda gledala širom otvorenih očiju cijeli dan i nije prestala.
Beti3 ok slažem se da roditelji različito gledaju na to, nekome je zahtjevno nešto što nekome nije međutim opet ima djece koja se jednostavno izdvajaju daleko iznad toga.
Meni je prijateljica koja je rodila 6mj prije mene rekla da bi ona dobila slom živaca da je njeno dijete bilo takvo, Jana je tada imala od 4-6mj i prijateljica je bila 2mj na moru gdje mi živimo i viđale smo se svakodnevno.
Ja tek sada polako hvatam zrak u smislu da mogu (tj još nisam) otići s prijateljicama na kavu bez Jane, a Jana ima 1g i 20 dana što znači da nismo bile odvojene pola sata.
Nekako se dogodilo da je mnogo mojih prijateljica, poznanica rodilo u razmaku od par mjesec, pravi baby boom je nastao i sve su išle na kavu već nakon 2mj jer bi djeca kući zadovoljno spavala. Ja to nisam mogla.
Uopće ne znam kako sam preživjela prvih 6mj, Jana nije spavala po danu niti malo, jako je puno plakala tako da mi je 24 sata bila na rukama, a po noći se i danas budi 6 puta a prije je to bilo i više, kolica smo mogli zaboraviti, a marama je djelovala na pola sata.
Pored svega toga ja sam bila anemična, na granici za transfuziju krvi. Jedna prijateljica mi je nedavno rekla da kad me tih dana vidjela da se pobojala za moje zdravlje jer sam izgledala kao smrt na dopustu. U prvih 7 dana nakon poroda izgubila sam još 5kg a spavala 2-3 sata dnevno. Tako je ostalo i dan danas, osim što mi je krvna slika bolja

.
Baš sam vam se ovih dana htjela požaliti kako mi kičma otpada jer imamo show kod svakog presvlačenja. Kod moje mame smo u posjeti a ovdje ju presvlačim na krevetu i toliko plače, baca se, trga, bježi i urla da je mene strah svakog presvlačenja i stvarno mi kičma otpada. I opet se hoće jako puno nositi na rukama, to je zadnjih 10-tak dana baš jako izraženo.