Anemona, ja se s tobom potpuno slažem. iskreno ne vjerujem u te razlike zahtjevno/nezahtjevno. sva su zahtjevna, samo svako na svoj način. moja eto prvih 6 mjesec je malo plakala, vozi se u autosjedalici i kolicima bez previše deranja, ali dijelom i sebe smatram zaslužnom za to jer sam uvijek jako pazila na sve, razmišljala pet koraka unaprijed, gledala reakcije pa samu sebe korigirala, a oko nekih, za mene važnih stvari jednostavno ne popuštam. što se tiče tog presvlačenja, kod nas su svaki put traume, ali je pokakanu ne ostavljam bez obzira na urlanje jer mislim da je manje zlo da se dere zbog gluposti nego da bude zakakana. iskreno vjerujem da njima ostaje u glavi svako popuštanje/nepopuštanje kod stvari koje ne želimo da budu takve i da to kasnije postaje obrazac i tzv. zahtjevnost. na kave s njom ne idem jer pretpostavljam kako bi to izgledalo (5 minuta sjedenja i dalje trčanje za njom), oduvijek kuhamo tako da je većinom priljubljena uz mene ili blizu, na wc-u sam rijetko sama i nakon više od dvije godine iako bi i dalje uvijek spremno potvrdila da mi je dijete vrlo dobro i nimalo zahtjevno...