Da se upisem, uglavnom moj deckic od kako je rodjen trazi paznju sest mjeseci skoro pa stalno na siki, sad kad se igra trazi da sjedimo pored i gledamo, jako se ljuti sto ga slabo razumijemo, ne place, ali tesk o prihvata NE jako je tvrdoglav. Slabo spava, lijeze oko 1, ustaje oko 6 7 kako kad, po danu malo odlala sat dva isto kako kad, slabo jede obicnu hranu, nekd bi samo sikio. Sve u svemu, jako je dobar, njezan, cak previse, mazan, voli zivotinje djecu ljude, obazriv je, ali trazi paznju, znaci ne voli da se presvlaci, tj to kako kad, vristi kad pere zube tj kad peremo zube, baca se vristi trza na sve strane. Pokusala sam sve i svasta, od stalnog pkazivanja kako se to radi, pa mama pere zube svuda samoda on vidi da se to radi, ja sa cetkicom stotinu puta prodjem prem zube pokazem mu, i on uzme svoju cetkicu i samo ej gricka, ali cim ima pastu vristi nece, jedino chicovu pastu voli ali posto su nasm se pojavio kariejs kroistimo elmax koju mrzi Sve u svemu znam sto znaci imati zahtjevno diejte, jednostavno po meni je t o diejte koje trazi stalnu paznju. Ako ga ne pazite onda hoce da skace sa kauca penje se po namjestaju i zeli da skace (zna da cu ja sve ostaviti da budem sa njim).... Sami smo po cijeli dan, dok ne prodje zima ovdje se slabo moze izlaziti, tako da pretpostavljam da ima visak energije koju ne zna gdje istrositi, pa onda trci po kuci skace po krevetu i sl. Budem umorna, ali ne od nekog rada, nego vise psihicki, smori me stalno pazenje, strah da ne paden ne udari i slicno. I da ovo pranje zuba mi je nocna mora, da li neko ima savjet