-
Miffy, isto mi se čini da si nešto krivo isčitala.
Jedino je rehab spomenula da bi nakon scene odvela dijete u drugu sobu kako bi shvatilo da se ponasa neprihvatljivo, ali to dijete bi prihvatilo biti u sobi, smirilo bi se ili nesto.
Drugi su pisali da bi kod njih to upalilo samo ako bi ga eventualno zakljucali ili drzali kvaku, al da su to samo probali i odmah odustali. Ja sam pisala da vicem na nju u sobi, pa izadjem i zatvorim vrata, al to koliko bi ona ostala sama unutra se broji u sekundama. Obicno odmah otvori vrata da ju mogu vidjeti kako vice ili razbacuje...
Sto mislis, sto bi napravila da nakon sto joj obuces papuce ona ih skine i baci ih na tebe? Ne jednom, nego svaki put, iznova i iznova?
I kako se skrece paznja vristecem bijesnom djetetu?
...
Ja sam vec i zaboravila na tantrume kao takve. U smislu samo bacanja po podu i vristanja. To sam prosla sa starijim, i s njom kad je imala oko 2 god. i vec sam zaboravila na obicne vulgaris tantrume, jer su kod nje poceli ukljucivati i to udaranje i unistavanje.
Grljenje je slazem se super kao ispusni ventil kad otpusti kocnicu i rasplace ti se u krilu, ali kod nas bi se desavalo da mi to ne da, da ju pokusavam uzeti, ali me odguruje i zeli sama odradit vristanje.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma