-
uh......vidim anamix nasi klinci i dalje jaaako slični..... inače je stvarno divno i pametno dijete, ali da je teško i da zna biti naporan....uh....evo npr. jucer smo išli do Osijeka, u tih sat i pol, on je milijun puta zvao: mama...bus, mama...vlak....mama....balon....mama....ruke....ma ma....auto, al znači bez pretjerivanja, milijun puta doslovno je on mene zvao da mi kaže nešto, mozak me zabolio. I što je mali prevarant, zove me i viče njam njam, mlijeko, muzž stane, ja ga izvadim iz AS, i krenem mu davati sisati, on viče ne, nakon par molbi, on i dalje odbija, ja ga krenem stavljat nazad u AS, a on: mama njam njam mlijeko 

većinom uopće ne reagira kad ga zovem ako radi nešta što ga zanima, NE mu ništa ne znači, osim da se sprda sa mnom i pokazuje mi prstom tj. oponaša me 
U kolicima je bolji nego što je bio, ali od kad hoda, draže mu je šetanje, ali naravno tamo gdje on hoće, i uopće se ne okreće da vidi da li sam ja iza njega, i ne pali ni: mama ide, pa pa.....on samo mahne pa pa, i nastavi svojim putem.
Sa hranom i dalje muku mučimo, kao nešta sitno je počeo jesti, ali cica je i dalje glavni izvor hrane. Spava s nama, po noći se budi nekad 1 put, a nekad i 20 puta. I tu nemam zamjene, muž ako ga uzme, to je takvo vrištanje da je to nevjerovatno.
Ima toga još, al sad ga idem kupat i nadam se spavanju uskoro....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma