I da, stvarno kako ovdje imamo svi slična iskustva, a kad sam negdje medju klincima i mamama, čini mi se da sam sama na svijetu, da jedino ja trčem za njim, i ponavljam NE kao papagaj, i da se jedino on dere i jedino on ne spava....itd.itd.itd.....
I da, stvarno kako ovdje imamo svi slična iskustva, a kad sam negdje medju klincima i mamama, čini mi se da sam sama na svijetu, da jedino ja trčem za njim, i ponavljam NE kao papagaj, i da se jedino on dere i jedino on ne spava....itd.itd.itd.....
I ovo mogu doslovce potpisati. Nerazumijevanje okoline je priča za sebe. Posebno se sjećam jednog rođendana kada je imao oko 14 mj. Sve druge bebe(5-6 djece) su se mirno igrale na podu,a ja sam sva zajapurena,uznojena trčala za njim po svim sobama i svi su me gledali kao da sam idiot.Da nema ovog foruma mislila bih da jedina imam zahtjevno dijete.![]()
haha, tačno ovako je nama bilo juče na jednom rodjendanu. druga deca sede na ljuljaškama, konjićima, u pesku, a moj uskoro 14-to mesečni malac galopira unaokolo, a ja za njim. prijateljice koje su me pomalo menjale su ubrzo skomolale i odustale, a ostala ja da jurcam...
i, jeste presladak, i jeste napredan za svoju dob, ali je naporan do booola. i uporan kao magarac. što reče nena, i starija deca su mi inteligentna, ali nisu bila baš ovoliko teška za održavanje-))))
Jedna od dobrih posljedica ovakvog tempa je to što nema baš šanse da se ima višak kila.
Barem moja svekrva uvijek komentira da mi je linija super jer stalno jurcam za malcem. Da, da još uvijek,a tri su mu godine-jer u protivnom dočepa se svega,napravi poplavu,skače sa kutne i još sto čuda.