Citiraj Nikolina_S prvotno napisa Vidi poruku
Hvala ti ali ono šta mene užasno brine je njezino samoozljeđivanje. Pokušala sam na taktiku ignoriranja pa eto završilo s čvrgom na glavi. Sveki mi isto rekla da je ignoriram i prestat će no kako reagirat kad se previše bojim. Ona toliko grozno se baca i vrišti i bira glavom da se udari baš gdje je najopasnije, kvaka na ladici, rub stolića, štok od vrata i sl. Kod slabije varijante se samo rukama lupa po glavi i čupa kosu Neznam kako se postavit i kako da prođemo tu fazu. Ne želim da joj se išta desi i svako pokušavanje da prođe dan bez ozljeda je na granici nemogućnosti
Uh nije ti lako. Ma nisam mislila ignoriranje da ju potpuno ignoriraš već više u smislu da se od toga ne radi velika stvar i drama.
Moja je jedno vrijeme dok sam joj presvlačila pelene ( a to mrzi iz dna duše) samu sebe štipala i čupala kožu s trbuha, sve bi joj bilo crveno ali eto prestala je, nadam se da neće više.
Hm, i ona da su sva djeca zahtjevna. Jesu, ali neka su puno, puno više zahtjevna.
Ne znam Nikolina nadam se da će ti netko dati kakav pametniji savjet jer ga ja ne znam i sa svojom J idem iz dana u dan ali da je lako, nije.