I mi smo u ovom klubu, a dugo vremena sam se tješila da su takvi svi dvogodišnjaci (sada dvoipolgodišnjaci) međutim nisu, a sreća da sam to otkrila kasnije
Zahtjevna je jako, živahna, jako živahna, s njom jednostavno sve ide komplicirano, jednostavno niti jednu radnju ne mogu napraviti onako da to izgleda jednostavno.
Sve nešto posebno, kompliciranije i nikad nema mira, nije divlja, jednostavno je stalno u pogonu.
Doduše, spava predivno, nikad ne plače, nema tantruma, prilagodljiva, ALI...svaki atom snage u meni je iscrpila i nemam pojma na dane kako dalje.
Jezik ne uvlači u usta cijeli dan, stalno, ali stalno nešto pita i govori i ja što inače puno pričam po prirodi sam jako umorna.
Zabava glavna sam joj ja, što radim i ona će, kad čujem "mogu ja" naježim se, ha ha ha ha....pustim joj nešto, ali sve ne mogu, jer toliko sati u danu nema, a ni mog vremena.

Jako je pametna, zaista šiša vršnjake po tom pitanju, njeno verbalno pričanje, mimika i općenito gestikulacija daleko premašuje vršnjake.
Kućna prijateljica - pedagogica je rekla da izdržim, da ću jednog dana imati ono što se zove savršeno dijete. Odmah sam pitala kojeg to dana....ha ha ha

Ne znam, ponekad mi se čini da su neke stvari u kući trebale biti davno rjiešene, ali ne, ponavlja i ponavlja iste ludosti.

Na dane zaista ispalim pa vičem, ali vičem jer smo stalno same, nemam pomoći od nikog i na dane je toliko teško da ne vidim uopće izlaza...

Svađa se sa mnom kao velika i fascinantno je kako jasno izražava svoje želje, negodovanje i sl.

I nedaj Bože da izađemo vani bez njene torbe, jao...

Inače, predivna cura, ne smijem kazati da bi voljela da je druga cura samo pola nje, jer se bojim da ću u ludaru sama s njima, ali zaista je predivna.
Njena vrlina koju najviše volim - prilagodljivost. Fascinira me svakim danom sve više.