Jooooj Anemona pa daj nemoj sve shvaćati tako doslovno. Zar stvarno misliš da ja mislim da je moje dijete zahtjevno zbog presvlačenja. Ja ne znam kakvo je tvoje dijete i ne pada mi napamet prosuđivati tvoje mišljenje. Nisam nikakva kukava osoba, čak štoviše dosta toga nosim na svojim leđima ali nebitno je jer me ne poznaješ. Imam puno prijateljica koje su rodile u nekom kraktkom vremenskom razmaku od mene i sve su mi rekle da ne znaju kako preživljavam, pogotovo kad je bila manja, sad je to već druga priča, ali i dalje je zahtjevna.
Ono što sam ja s njom prošla prvih godinu dana, a pogotovo prvih 6 mjeseci riječi ne mogu dočarati i šta god da napišem ti bi vjerojatno smatrala pretjerivanjem, možda bih i ja tako mislila da nisam rodila takvo dijete. Ona je nekoliko puta kao beba ostajala bez glasa zbog vrištanja, prvi puta u rodilištu nakon tri dana, a svi nalazi kod lječnika pokazivali su da je s njom fizički sve uredu. Onda smo čekali da prođu grčevi pa će biti bolje, pa kad počne sjediti, pa kad počne puzati, pa hodati, pričati i sada je bolje ali je i dalje strašno zahtjevno dijete. Ja i MM moram često puta u danu duboko udahnuti i smiriti se jer ti ponekad dođe da vrištiš, kao i svima drugima, samo u slučaju zahtjevnije djece puno češće.