Citiraj trampolina prvotno napisa Vidi poruku
E kako si me nasmijala s ovom polutkom, baš ti hvala!A ostavljat ga kod babe i dide smo počeli tek s 5,5 godina, bilo je vriske prije.Inače, nek uđe u zapisnik, i meni si pomogla opisujući situacije sa sinom, lijepo je znati da moj ipak nije Pale i da hoće takva djeca izaći na dobro.Mi smo konačno riješili agresivnost, ispostavilo se da sinko pun kufer nama normalnih situacija doživljava kao napad na sebe.Ostalo je još uštimati mu emocionalne reakcije na neku prihvatljivu društvenu razinu Ali ja obožavam njegovu trenutnu "misiju", svojim ponašanjem nas tjera da budemo najbolji što možemo biti. Tek tada živimo u ljubavi i slozi
Mame više djece, kako vam ostala djeca doživljavaju i proživljavaju činjenicu da ovakvi usisivači energije i pažnje u stvari kradu njihov prostor
?
Volim kad se svi skupa nasmijemo svojem stanju I drago mi je da sam od koristi, da je bar nešto dobro izašlo iz naše odiseje..
Ostalo je još uštimati mu emocionalne reakcije na neku prihvatljivu društvenu razinu
Ovo je i nama izazov... tako je dramatičan, buran, zna se ispružiti na pod kao pogođeni kauboj u vesternu, zna se presaviti preko stolca kao mrtav, zna jaukati kao neka baba, zna drhturiti glasom, ponašati se kao da ga napadaju vanzemaljci ako se obrecnemo na njega - raširi oči,lagano se tresucka, i fakat izgleda kao da je vidio duha - ono, kompletno neprimjerena reakcija... i tako oduvijek... Tek evo sad polako počinjemo reagirati - daj se sredi, ma prestani, ajde molim te... i nekad se uspije sabrati, raste ta njegova sposobnost samosvladavanja...
Mame više djece, kako vam ostala djeca doživljavaju i proživljavaju činjenicu da ovakvi usisivači energije i pažnje u stvari kradu njihov prostor
Moji se jako sukobljavaju i svade, mala je skužila da ga mora malo mimoići da dođe k sebi i onda ga podmuklo zafrkava, na što on reagira kao da je kraj svijeta... teško... Najbolje reagiraju kad ih otjeram iz vidokruga, i uputim jedno na drugo, onda se znaju zaigrati satima, baš lijepo. Ali, ako sam iole blizu, onda počinje rivalstvo bez granica. Trampolina, kako ti rješavaš te bratske odnose - meni je to izazov br.1...