Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2022

Tema: Zahtjevna djeca

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Hm, ovo sa ranim stavljanjem u krevet je izazov... slažem se da djeca trebaju do osam bit u krevetu, ali računica kako to izvesti, ako se radi npr. do četiri ili pet, i dolazi doma oko pet-pola šest je užasno krhka, i roditelj mora biti stvarno stijena principijelna da to sve uradi... a i ta dva sata su malo i djetetu i roditelju...

Tehnički, to zahtijeva pripremljen obrok, i roditelja koji se odmah može posvetiti djetetu... svaka čast tko to može. Ja bih voljela da podijelite iskustva, ako uspijevate...

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Ifigenija prvotno napisa Vidi poruku
    Hm, ovo sa ranim stavljanjem u krevet je izazov... slažem se da djeca trebaju do osam bit u krevetu, ali računica kako to izvesti, ako se radi npr. do četiri ili pet, i dolazi doma oko pet-pola šest je užasno krhka, i roditelj mora biti stvarno stijena principijelna da to sve uradi... a i ta dva sata su malo i djetetu i roditelju...

Tehnički, to zahtijeva pripremljen obrok, i roditelja koji se odmah može posvetiti djetetu... svaka čast tko to može. Ja bih voljela da podijelite iskustva, ako uspijevate...
    ja se isto slažem da djeca trebaju rano u krevet. ali, mi se čini da se samo deklarativno slažem :D jer to nikako ne možemo izvesti
    mi se trudimo strpati ih u sobu do 20:45 pa priča pa gašenje svjetla

al većinu večeri krenemo prema sobu poslije 21. i ne naspavaju se (6:30 je buđenje) jer pričaju u krevetu, izlaze van, ispituju me neke gluposti

razlog je klasika.. dolazak kasno s posla, jelo, igranje, nekad šetnja, knjižnica i ja to ne mogu, ne mogu
    večere su nam prilično skromne :D tako da mi to nije problem, ali mi je fali biti s njima pa mi se odlazak u 19:30 čini prerano :/
    Posljednje uređivanje od Anci : 21.10.2012. at 00:21

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •