Zuska prvotno napisa
Velim, nije stvar samo u nespavanju. Izluđuje me njena navika, već je ima mjesecima i ne znam kako da je odučim, štipkanja mog vrata i predjela grudi...dok cica, dok se uspavljuje, navečer, danju, noću, sve me boli, ali onda jednostavno ne miruje ni s rukama, ni s nogama. Teško se smiri, ja joj doslovno moram držati ruke da me ne štipa, grebe ili da mi ne zavrće drugu slobodnu bradavicu, to me toliko izludi, a nju izludi jer joj držim ruke... A dojenje...To je bacanje na sise, urlanje od radosti kad ih vidi, pa malo jednu, malo drugu, pa im se smije, pa ih štipa i zavrće, pa doji iz stojećeg stava (poza psa u yogi), pa se nekako prebaci na bok i penje se po meni, a cijelo vrijeme drži sisu u ustima....ma, ono, egzibicije....
Stalno joj objašnjavam da me ne smije štipati, grepsti (o rezanju noktiju neću), gristi (bilo je zadnjih dana ugriza skoro do krvi), ljutim se na nju, uzimam sisu, sve radim što sam čitala da pali, ali ništa. Njene reakcije su plač (kao da je uvrijeđena), ili se smije (kao, mama se ljuti, baš fora) ili okrene glavu od mene (ne sluša me dok joj govorim).