Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2022

Tema: Zahtjevna djeca

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

E. se jednom pet puta vraćao na vrh stepenica jer mu se nisu poklopile noga s kojom je počeo i završio

Hvala ti što si me toga sjetila, ja očito imam selektivnu amneziju

Ozbiljno, cure, protiv toga ne možete ništa. Probala sam svašta, a bilo bi bolje dq sam odmah prihvatila da je tako kako je.

Možda će vam se činit blesavo, alu puno mi je pomogao osmijeh kojeg bi montirala ujutro i razmontirala navečer.

Joj što je bilo teško!

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj trampolina prvotno napisa Vidi poruku

E. se jednom pet puta vraćao na vrh stepenica jer mu se nisu poklopile noga s kojom je počeo i završio

Hvala ti što si me toga sjetila, ja očito imam selektivnu amneziju

Ozbiljno, cure, protiv toga ne možete ništa. Probala sam svašta, a bilo bi bolje dq sam odmah prihvatila da je tako kako je.

Možda će vam se činit blesavo, alu puno mi je pomogao osmijeh kojeg bi montirala ujutro i razmontirala navečer.

Joj što je bilo teško!
    ajme sad si ti mene sjetila skakanja po krevetu!
    skace, skace, padne na glavu, place, sizi, al ne zato sto ju boli vec se dere na krevet jer nije uspjela svoje, smiri se, vrati na krevet i odskace svoje da dokaze da to ona moze.
    takva je i danas, sa 7.
    i to sto kazes u prethodnom postu, kad krene pricati i stobom se raspravljati pa te ostavi bez teksta.
    i da shvati kako reagiram ja, kako mm....duuuugo su nam vikendi bili pakleni. mrzila sam ih. ko da smo sve svi u krug samo svadjali.
    ona je navikla biti po cijele dane samnom, a onda bi je vikend kad bi bili svi izbacivao iz tracnica. pa tako i mene.
    negdje s 2-2,5g mi je bilo apsolutno "najgore".
    tad je dosao trenutak da krene u vrtic (s 2,5g) i lagano su stvari krenule na bolje.

zuska :hug:
    Posljednje uređivanje od leonisa : 01.08.2013. at 09:54

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •