Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2022

Tema: Zahtjevna djeca

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Zuska
    I dalje mi tvoji postovi vade potisnuta sjećanja; identična priča.
    Potpisala bih trampolinu, tako je i s mojom - trebali su joj ustupci - uvijek ista čaša, i šampon i rituali, način izlaženja iz kade i sl. Dugo nije prihvaćala MM-a jer joj je bilo teško prihvatiti njega kao njega, drugačijeg od mene (a i njemu da prihvati nju, takvu, bez osuđivanja). Često sam bila između njih i to me dodatno iscrpljivalo.

I ponovo ću naglasiti, njoj to nisu bili "hirovi" već neka jaka potreba unutar nje, nešto što je činilo njen svijet, ne znam, sigurnim? umirujućim?
    Nisam je nikuda vodila, tu i tamo bih se savjetovala s nekim. Uglavnom sam pratila svoje instinkte. Pedijatrica bi govorila da je sve ok (osim što je mislila da je razmažena, dok se sama nije uvjerila u neke stvari), i po svemu je ona napredovala super, bila jako bistra, u masu stvari dijete za poželjeti no neke stvari su mi uvijek jasno govorile da je ona drugačija. Tek puno kasnije sam naišla na neki tekst o poremećaju senzorne integracije i to je bio trenutak s lampicom iznad glave - o TOME ja cijelo vrijeme pričam!

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj Storma prvotno napisa Vidi poruku
    Pedijatrica bi govorila da je sve ok (osim što je mislila da je razmažena, dok se sama nije uvjerila u neke stvari), i po svemu je ona napredovala super, bila jako bistra, u masu stvari dijete za poželjeti no neke stvari su mi uvijek jasno govorile da je ona drugačija. Tek puno kasnije sam naišla na neki tekst o poremećaju senzorne integracije i to je bio trenutak s lampicom iznad glave - o TOME ja cijelo vrijeme pričam!
    Prvi put čujem za taj poremećaj, uguglala i ono što sam uspjela razumjeti, mislim da mi nemamo taj problem. Kako se to manifestiralo kod vas?

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Storma prvotno napisa Vidi poruku
    Zuska
    I dalje mi tvoji postovi vade potisnuta sjećanja; identična priča.
    Potpisala bih trampolinu, tako je i s mojom - trebali su joj ustupci - uvijek ista čaša, i šampon i rituali, način izlaženja iz kade i sl. Dugo nije prihvaćala MM-a jer joj je bilo teško prihvatiti njega kao njega, drugačijeg od mene (a i njemu da prihvati nju, takvu, bez osuđivanja). Često sam bila između njih i to me dodatno iscrpljivalo.

I ponovo ću naglasiti, njoj to nisu bili "hirovi" već neka jaka potreba unutar nje, nešto što je činilo njen svijet, ne znam, sigurnim? umirujućim?
    Nisam je nikuda vodila, tu i tamo bih se savjetovala s nekim. Uglavnom sam pratila svoje instinkte. Pedijatrica bi govorila da je sve ok (osim što je mislila da je razmažena, dok se sama nije uvjerila u neke stvari), i po svemu je ona napredovala super, bila jako bistra, u masu stvari dijete za poželjeti no neke stvari su mi uvijek jasno govorile da je ona drugačija. Tek puno kasnije sam naišla na neki tekst o poremećaju senzorne integracije i to je bio trenutak s lampicom iznad glave - o TOME ja cijelo vrijeme pričam!
    Ne mora biti problem senzorne integracije , moze biti i puno drugih stvari.
    M. je imao ponešto od toga pa smo tek kod polaska u školu dobili stvarno objašnjenje njegovog karaktera.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •