Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2022

Tema: Zahtjevna djeca

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Storma, i nama je polazište problema usko vezano uz senzoriku.
    Ne znam kako mi je to promaklo, tek mu j to trener primjetio (čovjek inače radi s takvom djecom pa mu vjerujem u potpunosti). I kao što kažeš, i meni se lampica upalila i sve 'probleme' sam mogla povezati s tim.

Iako su rekli da senzoričke probleme često prate i motorički kod E. to srećom nije slučaj.

A naša očekivanja...pa mogu reći da mi je dugo trebalo da ga prihvatim, onako cjelovito. Sve sam ja radila ispravno, ali pravi rezultati su se vidjeli tek kad sam ga kompletno prihvatila.

Ali i dalje ga često puta ne razumijem.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj trampolina prvotno napisa Vidi poruku
    Storma, i nama je polazište problema usko vezano uz senzoriku.
    Ne znam kako mi je to promaklo, tek mu j to trener primjetio (čovjek inače radi s takvom djecom pa mu vjerujem u potpunosti). I kao što kažeš, i meni se lampica upalila i sve 'probleme' sam mogla povezati s tim.

Iako su rekli da senzoričke probleme često prate i motorički kod E. to srećom nije slučaj.

A naša očekivanja...pa mogu reći da mi je dugo trebalo da ga prihvatim, onako cjelovito. Sve sam ja radila ispravno, ali pravi rezultati su se vidjeli tek kad sam ga kompletno prihvatila.

Ali i dalje ga često puta ne razumijem.
    ja bi dodala da je krenulo na bolje kad sam i sebe prihvatila.
    da bez beda mogu reci ne, necu, nemam snage, ne da mi se. da ne moram biti dosljedna by the book vec dosljedna sebi i nama.
    kad sam prestala posto poto ciniti ono sto mislim da trebam i pocela iskljucivo slusati nju i sebe i naucila i nju da slusa mene (pod tim mislim ono juulovsko "vidjet mene").

nama je izvor frustracija poceo zbog lose motorike, kad je bila dovoljno svjesna sebe i svijeta, a jos se nije kretala i nije nista mogla sama, a tip je "ja cu, zelim sama, moram sama".
    kad se pokrenula, ko da je morala to nadoknaditi i dan danas je stalno u pokretu, ako ne tijelom onda mozgom i ustima i milijon puta sam je pitala di su joj baterije da joj ih izvadim
    dijete za koje zaista treba puno energije. nema straha i nezaustavljivo je. i s druge strane hipersenzibilno.
    danas je u predpubertetskoj fazi i moram reci da mi je lakse bilo kad je morala odskakati svoje po krevetu nego ovo tjeranje maka na konac. uf.

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    milijon puta sam je pitala di su joj baterije da joj ih izvadim
    dijete za koje zaista treba puno energije. nema straha i nezaustavljivo je. i s druge strane hipersenzibilno.
    Duracell

Ovo isto mogu potpisati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •