Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2022

Tema: Zahtjevna djeca

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Pomalo se taj postotak smanjuje. Prije se puno više igrao sam, sad zahtjeva više pažnje, puno maženja (ali samo kad on to želi), krenule su scene u dućanu tipa sjedne se na pod i ne želi se maknut. Ne plače, ne viče, nema tantruma, samo sjedi... I ja odem, sakrijem se pa ga gledam a on sjedi i smješka se začuđenim prolaznicima...
    Ustvari me najviše umara što ne dopirem do njega, nikako da shvati da je nož opasan, da se gristi ne smije, da se ne igramo s utičnicama. Kao što rekoh, diverzija ne pomaže, objašnjavanje ne pomaže, strogi glas ne pomaže. Dala sam mu i da proba oštricu noža da vidi koliko je oštro i opasno - ne vrijedi! On želi nož! I ako ga ja sakrijem on će ga ić tražit kad se ja najmanje budem nadala! Grize malog susjeda čim mu se malac približi. Samo njega, ne voli ga i gotovo. Iako svi jako pazimo da ne dođu preblizu jedan drugom ovaj moj ga ipak u sekundi ugrize svom snagom, maleni urla, ja svom pokazujem kako on sad plače, kako je tužan, kako ga boli...al ovom mom je to svejedno, empatija 0 bodova.
    Posljednje uređivanje od koksy : 04.08.2013. at 00:45

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •