Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
Možda netko sa strane vidi nešto što ja ne vidim.
Pa evo ja ti pokušavam skrenuti pažnju, probat ću ponovno. Nemam petero djece, nemam ni nekog dugoodišnjeg iskustva sa vlastitom djecom, ako je to mjerilo, i sjvesna sam i da sama radim i greške i da ću ih još milion puta napraviti iako se stalno preispitujem, ali ono čisto zdravo seljački zaključujem.

Nakon pažljivijeg čitanja i malo razgovora sa mužem, sad smo imali nešto vremena, nakon par dana se nešto iščitalo, ups, kod nas ipak nije tako kao kod vas.

Ono što ja mislim da ste upali u začarni krug i da je vrijeme da se trgneš i malo drugačije prezložiš figurice i pozicije, kao u šahu na primjer jer je situacija sazrela i ona je već sad dovoljno zrela za to. Isto mislim da tvoje neuroze se relefktiraju na malu, nisam ti za džabe predložila one homeopatske tabletice, ako treba, uzmi inešto jače, samo na kratko, mjesec dana, jer mislim da moraš negdje napraviti rez i to dok mala još nije krenula u jaslice. Obavezno.

Inače sam opaki protivnik bilokakavih tableta, u životu sam ih popila valjda dvije, čak ni za pms nisam uzimala, mrzim tablete, ali mislim da u ovakvim situacijama ti prvo trebaš srediti sebe da bi mogla srediti malu i važ život iznova postaviti na noge. Pa izabrei sredstvo koje ti se čini najprikladnije za tebe, ovo je samo moj prijedlog.

I još nešto, probaj malo napraviti otklon od knjiga i razno raznih priručnika. Volim knjige, ma šta volim, obožavam, ali u tvom slučaju (referiram se i na neke druge tvoje postove) probaj malo napraviti otklon i poslušaj samu sebe, odnosno porazgovaraj sama sa sobom, poslušaj malo svoje majčinske instikne jer ono meni se stvarno čini da si ti negdje opako zabrijala i da što vrijeme ide dalje, da će teže biti povuči kočnicu.

Ja ti se ispričavam odmah unaprijed, ako ti je ovo bilo predirektno, ili ako misliš da ja griješim na temelju tvojih postova i da imaš situaciju pod kontrolom. Ako je tako, povlačim što sam rekla.

Isto mislim i za spavanje. Jedna stvar da se dijete sa skoro 2 godine tu i tamo probudi i potraži mamau i kad skuži da je mama tu, nastavi dalje spavati, a sasvim druga ovo što radi tvoja iako si ti tu. Negdje je pari mi se nastao kratki spoj.