Originally Posted by
mitovski
Zuska je u onom postu u kojem je pitala sto je mogla napraviti drugacije opisala moju J i reci cu ti da nisi mogla nista drugacije i sigurna sam u to.
Onaj tko nije imao bebu koja place kad su joj oci otvorene a budna je skoro cijelo vrijeme i spava jako lose, iskreno mislim da ne moze to shvatiti.
Moja curica je 1,5 g starija od zuskine i sad se puno lakse dise. One prve 2 godine su bile cisto prezivljavanje.
Svi vasi savjeti su odlicni i o postavljanju granica djetetu i o cuvanju svojih i ovo sto je beti rekla i ja sve to prakticiram ali ne pali kao kod druge djece. Evo npr. moramo otici u grad obaviti nesto ali ona nebi i pocinje plakanje i odlazimo u grad i ona ce citavo vrijeme plakati i doslovno 100 puta pitati kad cemo kuci i ja joj par puta objasnim i dalje ignoriram ali da bih si najrade propucala mozak
kad u AS pola sata vice ja bih kuuuuci, bih. Mislim drugo djete bi odustalo nakon nekog vremena, ona ne.
Na drugoj temi sam pisala kako je zadnjih par dana nastupio blazeni period i imam trenutno curicu koja vecinu vremena jako lijepo suraduje. Svakih par mjeseci dodje takav period i primjetila sam da tada kod nje primjetim veliki napredak preko noci. Imam osjecaj da sve ove mjesece kad je nemoguca ima tu neku razvojnu fazu i kad dostigne taj razvoj onda se smiri. Samo sto vrlo brzo krece nova faza. Ima li vam to smisla?