-
evo pod cijenu da dobijem dijagnozu, jedna crtica
ovog ljeta sam jedan dan toliko pukla na živce, dijelom je bio uzrok i moj sin no to je bila kap koja je prelila čašu, da mi je on lijepo došao rekao da se umijem , dao mi 20 kn da odem na kavu i da se ne vraćam doma dok se ne smirim.
i otišla ja , kad sam se vratila , sredio je sranje koje je napravio i rekao mi je da kad god želim da si odem na kavu jer se ništa ne riješava urlanjem .
eto .
pucajte u grudi junačke 
ima 9 godina
Posljednje uređivanje od maria71 : 11.08.2013. at 10:23
-
Ajme, pa ko ne pukne tu i tamo. Posebno kad je neispavan. Ja sam u zadnjih tri tjedna bar dva puta pukla dok sam malog uspavljivala (sto je po ovim vrucinama poprilicno zahtjevan pohvat). Nisam lupala glavom u zid (jer mi je mali bio na sisi poluzaspao), al sam u nekom momentu lupala nogama o krevet, i govorila md-u da ne mog u vise i da cu umrit. Nije mi bas ta moja reakcija nesto cime se ponosim, al u jedan po noci iscrpljena, i prekuhana, a sta sad, svi (vecina) ponekad puknemo.
-
Kod moga varijanta, napuni 10 puta casu vode, isprati me na spavanje 10 puta, izgleda tako da me 10 puta pita sta je jedna, a sto druga stvar. Tipa, pokaze stol pa stolicu pa stol pa stolicu, itd. I kad mu dovoljno puta kazem sto je sto, zadovoljno klimne glavom, kaze Da, i ode dalje. To isto kod njega nije za.jbancija (a i on zna za.ebavat) nego ta neka potreba, i povjerenje, i tako to sto pisu Leonisa, i Trampolina, a sta je tesko opisat rijecima.
-
A sad cu i ja u nizu nastavit pa priznat da se i moji osjecaji prema dojenju krecu od 'kako je to super' do 'ajde, prestani vise malac' i zavisno od doba dana i broja nocnih budjenja mogla bi pisat i hvalospjeve dojenju i pisat kako samo zelim pr?dstat.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma