Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2022

Tema: Zahtjevna djeca

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

evo pod cijenu da dobijem dijagnozu, jedna crtica

ovog ljeta sam jedan dan toliko pukla na živce, dijelom je bio uzrok i moj sin no to je bila kap koja je prelila čašu, da mi je on lijepo došao rekao da se umijem , dao mi 20 kn da odem na kavu i da se ne vraćam doma dok se ne smirim.

i otišla ja , kad sam se vratila , sredio je sranje koje je napravio i rekao mi je da kad god želim da si odem na kavu jer se ništa ne riješava urlanjem .

eto .

pucajte u grudi junačke

ima 9 godina
    Posljednje uređivanje od maria71 : 11.08.2013. at 10:23

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ajme, pa ko ne pukne tu i tamo. Posebno kad je neispavan. Ja sam u zadnjih tri tjedna bar dva puta pukla dok sam malog uspavljivala (sto je po ovim vrucinama poprilicno zahtjevan pohvat). Nisam lupala glavom u zid (jer mi je mali bio na sisi poluzaspao), al sam u nekom momentu lupala nogama o krevet, i govorila md-u da ne mog u vise i da cu umrit. Nije mi bas ta moja reakcija nesto cime se ponosim, al u jedan po noci iscrpljena, i prekuhana, a sta sad, svi (vecina) ponekad puknemo.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Kod moga varijanta, napuni 10 puta casu vode, isprati me na spavanje 10 puta, izgleda tako da me 10 puta pita sta je jedna, a sto druga stvar. Tipa, pokaze stol pa stolicu pa stol pa stolicu, itd. I kad mu dovoljno puta kazem sto je sto, zadovoljno klimne glavom, kaze Da, i ode dalje. To isto kod njega nije za.jbancija (a i on zna za.ebavat) nego ta neka potreba, i povjerenje, i tako to sto pisu Leonisa, i Trampolina, a sta je tesko opisat rijecima.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

A sad cu i ja u nizu nastavit pa priznat da se i moji osjecaji prema dojenju krecu od 'kako je to super' do 'ajde, prestani vise malac' i zavisno od doba dana i broja nocnih budjenja mogla bi pisat i hvalospjeve dojenju i pisat kako samo zelim pr?dstat.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •