Drago mi je da se tema odmaknula od mene. Nije ugodno, a neki postovi su, najblaže rečeno, ispod svake razine. Neki jedva čekaju zariti kanđe, kao, uostalom, i u RL.
Sama sam kriva za ovo čerečenje, meni je forum bio i mjesto za jadanje, za ono što u RL često nemam vremena ili nemam s kim.
Naravno da beskrajno uživamo u svom djetetu, naravno da uživamo u sebi i drugima, ali tada nemam poriv doći na forum i pisati o tome.
Ali kad dođu teške situacije ili kad se osjećam premoreno, nekako mi je najlakše doći ovdje, upravo zbog forumašica koje dijele slična iskustva i znaju dati savjet ili utjehu.
Znam da ne mogu birati tko će i kako će netko reagirati, razumijem i da sam nekim forumašicama iritantna, kao što ima onih koje su iritantne meni, ali način komunikacije ne bi trebao biti ovako nekorektan.
Ne zamaram se inteligencijom svog djeteta, nema ni dvije godine. Sretna sam što je zdrava, a znam da je izuzetno osjećajna. Želim dati najbolje od sebe da joj pomognem da se nauči nositi sa sobom, da budemo povezane, da bude korektna i konstruktivna u zajednici s drugim ljudima.
Štreber sam u životu pa stalno važem, analiziram, propitujem i ovaj važan aspekt života.
Trampolina, taman prije nego si ovo napisala, shvatila sam lekciju.
Hvala još jednom, tebi i drugim curama, na razumijevanju.