Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2022

Tema: Zahtjevna djeca

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj Storma prvotno napisa Vidi poruku
    Nema me jedan dan i odmah kaos

Stanite sad sa isprikama, tko je shvatio shvatio je, tko nije nije. Činjenica je da su neki postovi prešli granicu liijepog ponašanja no ne mislim da bi itko trebao prestati pisati. Ponekad nam baš drugačiji stavovi i gledišta pomažu vidjeti stvari u novom svjetlu ili pomognu nekome tko čita a ne piše vidjeti da i drugi imaju slične poteškoće.
    Sorry Storma, ali ja ne meogu nastaviti pisati jer je meni lijepo ponašanje i ophođenje A i O mog suživota sa drugim ljudima, a ja i dalje ne vidim u tim svojim postovima gdje sam prešla granicu lijepog ponašanja, što znači preći ću je opet, jer ja u rukavicama, zamotano u celofan da manje smrdi ili šta ja znam ne znam. Sad mi je žao ko pesu što sam išta išla pisati, a premišljala sam se sve bi ili ne bi, ali sam debelo precijenila stvar.

Htjela sam stvar stviti u malo drugačiju perspektivu, ali koliko vidim mislim da je samo 2 ili 3 ljudi skužilo o čemu pričam, ostali su se našli debelo uvrijeđeni, neposredno ili posredno, kužiš, a to ne želim, tema je preosjetljiva, ako neko ima stvarno hegbenih problema doma i na rubu je, normalno da ne želim dolijevati vatru, pa toliko đubre nisam, zato i velim odo ja radije negdje na filozofski kutak ili tako nešto, gdje nisu ovako osjetljive stvari u pitanju.

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Šafran, svugdje su osjetljive teme na ovom forumu. Čak i na pdf-u Recepti. Probaj reć burek od jabuke
    A sada ozbiljno. Moj post se čak i nije toliko odnosio na tebe. Poanta je da su ljudi i situacije složenije nego što možemo vidjeti (ne samo na forumu, već i u životu). Rođenje djeteta i snalaženje u toj situaciji može biti jako turbulentno, naročito ako je prvo dijete. Postoji puno banalnih stvari koje su nas nekada izbacivale iz takta a danas su nam nešto što komentiramo usput. Zato uvijek molim za razumijevanje onih koji ovdje pišu jer su, u konačnici, po to i došli.
    Upravo sam se sjetila rasprava o boji bebine stolice. Nekom glupost, nekom životno bitno pitanje :kez:

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •