Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2022

Tema: Zahtjevna djeca

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Za početak želim pitati šafran koje su to homeopatske tabletice.
    Inače nisam korisnik homeopatije, ali zvuče ok za probati.

A na temu u kratko, razumijem i šafran i drugu stranu, jer sam bila (i povremeno jesam) na obje.
    Moja neka poanta bi bila kad čovjek počne pucati, kad mu je svega dosta, kad ga nešto jako nervira,... nešto treba mijenjati.

Pisala sam več na milijon tema, kako sam i ja pucala tako dugo dok se nisam naučila reči dosta.

Tako je i s djetetom i sa svim stvarima u životu - kad ti je previše, kažeš dosta.
    Nevjerojatno kako djeca svih dobi taj jasni i nedvosmisleni dosta jako sobro prihvate.

Ja sam prva skoro pala na guzicu kad sam prvi put rekla jasno dosta (ili ne, svejedno), a dijete je mirne duše to prihvatilo.

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ja sam prva skoro pala na guzicu kad sam prvi put rekla jasno dosta (ili ne, svejedno), a dijete je mirne duše to prihvatilo.
    Ovo se i meni dogodilo s nekih godinu i po-dvije. I zbilja je krenilo puuuuno bolje.
    Ali, avaj, kad sam to primijenila na noćna buđenja da prostite us.ala sam stvar. I dugo je trebalo da se to popravi.

Ma cijelo roditeljstvo je neki ples po žici, odabiranje pravog trenutka za napraviti pravu stvar.
    Interesantno je da su mi drugo dvoje puno prizemniji i fleksibilniji, inače bi ispalila totalno.

Evo me jutros uvukao u filozofsku raspravu, kaže da mu mozak kaže da ne jede i ne spava ((već dva tjedna spava22-05), a tijelo kaže da mora. Pola sata smo razglabali kad koga treba slušati. Džabe ja objašnjavam da je i mozak dio tijela, njemu je to strogo odvojeno (u stvari mislim da misli na racio i instinkt, ali ne zna reći).

Drugo dvoje jedu ako su gladni, spavaju ako im se spava.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •