-
Osoblje foruma
ja u potpunosti mogu razumijeti pucanje u situaciji nespavanja, visegodisnjeg!
pobogu, kad je moja imala fazu budjenja svakih 30-45min 4mj u nekim trenucima sam u onom bunilu i ja imala tantrum u krevetu. pa kako ne bi? kako ne bi onda majka koja to prolazi 2g?
ja se divim roditeljima koji nikad nisu imali trenutak pucanja.
kad se sjetim koliko puta sam ja uzela time out i otisla u sobu skulirat se sa starijom. nije mi nikad palo na pamet da imam dijagnozu.
a sto se budjenja tice, tu ne mozes promijeniti pristup osim upotrijebiti cry out metodu koja mnogima (pa ni meni) nije prihvatljiva.
i zaista takvoj majci treba hug i rijec podrske jer sto se nespavanja tice, ona sve jako dobro zna.
ne govorimo o djetetu od 5 godina koje se budi radi nekog razloga i uzroka kojeg treba pronaci u dnevnom ritmu i ponasanju (iako su i night terror stvarni i cesto nemaju veze s dnevnim zivotom), ali, zuskina mala, ima 2g. jos je mala.
sjecam se kako su na kruzocima proljetnih 2006 pisale mame koje imaju djecu koje spavaju na sisi. izvadis sisu i plac. i kako su ukocene i iscrpljene. i meni je jasna alternativa koja njima nije prihvatljiva i da im je prihvatljivije biti na rubu nego dovest bebu/dijete do ruba. al to ne znaci da ne zasluzuju razumijevanje i podrsku.
to je moje misljenje.
Posljednje uređivanje od leonisa : 13.08.2013. at 13:26
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma