Citiraj mikka prvotno napisa Vidi poruku
meni je uvijek fascinantno kako se ljudi uspiju zakaciti na forumu

na temu, kad sam imala prvo dijete mislila sam da pretjeruju mame koje su pisale o ovakvoj djeci, jednostavno to nisam mogla pojmiti. onda sam rodila drugu i ostalo je povijest
Podpis.

ja da imam samo srednjeg klinca bi rekla, ma, dajte no, sto to pricate. Tog klinca ne treba odgajati on se rodio odgojen, majke mi. A ostalo dvoje, pogotovo najmanji...dosta je samo rec samo to da bi radije imela 10 onakvih kakav je srednji, nego jednog najmladjeg.
i sto je najgore, kod nas nije bas lakse s vremenom, samo se mijenjalo situacije i stvari oko kojih se kacimo i dogovaramo....karakter se ne mijenja. Ja mislim da cu napraviti big party na dan ( vsi mi, cijela obitelj) kada nam on prijavi da se seli mene su tek sada prosle travme od beba koje mi je on usadio. Dok bi teturala onako umorna, nikakva, luda, ljuta bi 100 puta pomislila sta mi je toga trebalo. Cudim se da se nisam raspala u ono vrijeme... Ali eto sve se prezivi i sada nam je ok, naucili smo se zivjeti s njim, malo ga stavimo na ignore - s vremenom se naucis prepoznati kad te stvarno treba a kada te iskoristava. Za odgoj takvih klinaca moras biti energetski div, i sva energija koju imas ide samo na to.

Palcice, odmori se, to ti je najbitnija stavka. Daj malca nekome na jedan dan a ti odmaraj, spavaj, radi ono sto volis. Puno bolje i lakse funkcioniras kada si odmoren i napunjenih baterija.