žao mi je što vas gnjavim,,ali zar nije grozno što jedva da se riješim djece,što nemam živaca za to da se igram s njima,što strahujem od njihovog ponašanja,,,što kada postupam mirno i staloženo a ono ti odgovara sa velikim NE,dernjavom da zapravo te niti ne čuje što ja smireno govorim. I kada više nemaš vremena za miran razgovor,mirnim tonom vrijeme ide i mora se ići za obvezama poludim...poludimm i sve se svodi na nasilje i ucjenjivanje..jako su vezani za tatu pogotovo stariji i mm to podržava,,ali nemože to dovijeka...ne igra se uopće s igračkama,već baulja po stanju rušeši sve pred sobom,,rasture mi cijeli krevet,,igra se s lampom,mlavijđi nije toliko problem,,samo stariji,jer kao što znamo mlađi starijeg kopira,,a kada se udruže pomoz mi bog.Hoću reći trudim se provoditi ne nasilan odgoj,,ali uvijek dobijem "pljusku" od starijeg,,uvijek je riječ ne. stvarno više neznam šta bi..da mu izbor a on na sve ima odgovor ne.. i meni naređuje,,nećeš ići u dućan,,bit ćeš tu,,doći ćeš kada ja kažem,,,ono mislim...? a ja kažem da moram ići..NEMOŽEŠ i tako..recite šta raditi s takvim djetetom...?