Citiraj palčica prvotno napisa Vidi poruku
Zuska - također imamo ta buđenja i plakanja noću....onda do vremena kad legnem u krevet s njim moram ga nunati i držati za ruku još nekoliko puta, čini mi se da i on dugo žvače svoj dan...a da je intenzivan, je.....danas nije sjeo od 6 ujutro na minutu....sjedne na pod, vezicu uvuče u rupicu od slikovnice i opet ustajanje i akcija.....neumoran je, da, intenzivan - suptilnije zvuči.
leonisa - baš si dobro sve to rekla. Mame sa jednim djetetom nerijetko muči grižnja savijest. Vidim po sebi, ostala sam doma da mu se posvetim, zanemarujem sebe i svoje potrebe i vidim koliko mi znači i sat vremena odmaka od djeteta, napunjena sam, itekako.
palčice pripazi na ovo,ne smiješ u potpunosti zanemarit svoje potrebe ni zbog koga, ni djece, ni muža.
A koliko dugo si planirala ostat s malenim doma? Hoću reći nisam sigurna ako se ti tako osjećaš kako pišeš koliko je to dobro za njega i tebe, možda da radiš na pola radnog vremena ili tako nešto? znam da su neke mame rekle da su se djeca (a i one) preporodila kad su djeca krenula u jaslice, osobno nemam iskustvo jer su moji išli u jaslice odmah (s 15 i 13 mj starosti).