Citiraj Charlie prvotno napisa Vidi poruku
Citam vas malo jer mi treba savjet vas mama koje imate iskustva sa zahtjevnom djecom. Moja curica nije posebno zahtjevna, ali imamo veliki problem s odlascima pedijatru.
Jucer smo bile na sistematskom. Dosla je dobre volje sa svojom doktorskom torbom, odgledala pregled starije seke. Ali kad je dosao red na nju, katastrofa. Nije se dala ni mjeriti, ni vagati, a kamoli nesto drugo. Nikako ju nisam mogla umiriti A da ne kazem da me pedijatrica gledala ispod oka, mama, ako ne mozete umiriti svoje dijete, hm... Nista nismo obavili, i to vec drugi put. Sad ima 2g2mj. Neki savjet?
Najradije bih ti rekla: promijeni pedijatricu, iako znam da ti time ne pomažem.
Mislim, pedijatar koji nema strpljenja s djecom...

Moji su obojica imali faze kad su bili jako nesuradljivi, ali je uvijek postajalo lakše u razdobljima kad bi često išli u doktora.
Jedino što sam ja poduzela, osim što bi samu sebe pripremila na ludilo, jest da sam mlađem kupila doktorski set pa smo se kući igrali odlaska kod doktora i dala sam mu da me sluša i cijepi koliko hoće.
I mitim ga bombonima kojih ima kod doktorice, a, ako nema kod nje, onda mu kupim nešto tako ekstra.