-
Pa sad, jedna stvar je nekoliko puta, a druga svakodnevno spavanje na roditeljima.
Bila to potreba djeteta ili ne, kod jednogodišnjeg djeteta ja to ne bih smatrala potrebom koju trebam ispunjavati, i napravila bih sve moguće da odviknem dijete od te navike. Dakle - navike, ne mislim uopće da djeca manipuliraju.
I moja je kći spavala na meni i tati, i nikako drugačije nije htjela spavati po danu, pa kad je došla do dobi od nekih 9-10 mjeseci ja sam zaključila da imam pravo reći ne bez grižnje savjesti (by JJ
) i da imam pravo da mi se to više ne da i ne sviđa, pa sam ju polako ali odlučno odvikla od te navike. Onda sam je "naučila" i da spava sama po danu, bez nekoga pored sebe. Da je do MM-a ona bi valjda još uvijek spavala na nama. Tako da, bila to potreba ili ne ti imaš pravo da ti se to ne sviđa, i objektivno to jest malčice too much za jednogodišnje dijete. Ali ne mislim da dijete manipulira, to mu je navika, ugodno mu je tako, i normalno da mu se to sviđa i da se ljuti ako ga odbiješ.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma