Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2022

Tema: Zahtjevna djeca

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Dosta su pomogle i tješilice - omiljene igračke (stariji je imao krpenu žabu, a mlađi krpenog jazavčara - ne prevelike igračke, primjerene za male dječje ruke). I danas ih čuvaju jer im je to draga uspomena na rano djetinjstvo.
    Ikea ima super tješilice, mala krpica i na njoj igračkica, baš mi izgledaju fora Moja bebačica je tako spavala uz pelenu (navika iz doba hospitalizacije kad je nisam mogla nositi zbog cjevčica i infuzija), to nije loša ideja. Samo da kasnije ne bude problema s odvikavanjem od tješilice.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    Ikea ima super tješilice, mala krpica i na njoj igračkica, baš mi izgledaju fora Moja bebačica je tako spavala uz pelenu (navika iz doba hospitalizacije kad je nisam mogla nositi zbog cjevčica i infuzija), to nije loša ideja. Samo da kasnije ne bude problema s odvikavanjem od tješilice.
    Pa bolje je da se teško odvikava od tješilice nego da se ne može riješiti navike spavanja na mami / tati.

Evo, napisala sam u prethodnom topicu da moji dečki i danas čuvaju svoje tješilice - nedajbog da pomislim likvidirati njihove stare igračke (samo omiljene, veći dio je odavno udomljen, manji čuči u podrumu).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •