Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2022

Tema: Zahtjevna djeca

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja isto ne vjerujem da će se iskriviti, nama je fizijatar preporučio da dijete tako spava na nama (jer je bila nedonošče), tako da je to sigurno ok položaj.
    Što se tiče gnječenja, toga bih se i ja bojala, naša je tako spavala po danu i po noći ispočetka, a tada smo bili još jako napeti pa nema šanse da bi ju zgnječili, kasnije kad se čovjek opusti mogu zamisliti da bi mogao tvrdo zaspati i okrenuti se u snu.

A inače, da, totalno vjerujem da takvo spavanje djetetu može biti potreba, i bila sam spremna ispunjavati tu potrebu dok je dijete bilo mala beba, ali i ja sam imala potrebu biti slobodna barem tih pol sata što je dijete po danu spavalo, pa je u nekom trenutku kucnuo čas kad sam svoju potrebu mogla staviti ispred dječje.

jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Ja isto ne vjerujem da će se iskriviti, nama je fizijatar preporučio da dijete tako spava na nama (jer je bila nedonošče), tako da je to sigurno ok položaj.
    Što se tiče gnječenja, toga bih se i ja bojala, naša je tako spavala po danu i po noći ispočetka, a tada smo bili još jako napeti pa nema šanse da bi ju zgnječili, kasnije kad se čovjek opusti mogu zamisliti da bi mogao tvrdo zaspati i okrenuti se u snu.
    Ja prvih par noći otkad je "počeo inzistirati" da spava na meni nisam najbolje spavala, bila sam sva napeta, ali sad nekako i ja uspijem odspavati, iako mi se čini da cijelu noć nekako gleduckam u njega, di je, u kom je položaju... Sad ima foru da se nekako sam namjesti iz poze na mojim prsima progura se do ruke, pa mi stoji nekako postrance i spavamo kakti zagrljeni...sve sei nekako mislim, ako i tvrđe zaspim, a on sklizne ili ga stisnem, pa zaplakao bi pa me probudio...zar ne?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Danas sam na portalu 24sata naletjela na ovaj video - kako uspavati dijete za jednu minutu: http://www.24sata.hr/obitelj/tatin-s...-minute-413914

Slično smo i mi radili - kod starijeg je trebalo dulje (nositi, pjevati mu, pa onda u krpe i nastaviti češkati po glavici...) ali su takve aktivnosti svakako djelovale umirujuće.

Ne očekujte čuda, ali probajte - dobra fora s maramicom! Možda nekome upali...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •