Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2022

Tema: Zahtjevna djeca

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj pulinka prvotno napisa Vidi poruku
    Ali htela sam reći, takva deca su "nemoguća" kada ih nešto muči, naročito loše podnose neizvesnost i iščekivanje, a toga sada ima kod tebe na pretek. Često mi se čini da je napad kreativnosti zapravo način za borbu sa nekim unutrašnjim sukobom koji ne znaju sami da reše.
    A na sto mislis? Na bebu? Uopce mi ne djeluje kao da zna sto ju ceka. Selidba je jos u zraku totalno. Ne znam koje drugo iscekivanje bi kod nje moglo biti u pitanju.

A takva je oduvijek, ne samo u zadnje vrijeme. Ja sam nju oduvijek dozivljavala kao da joj nije dosta podrazaja. Svaku igru, aktivnost bilo koju mora dici na novi nivo. Niti jedna stvar njoj nije dovoljna ako nesto svoje tome ne doda.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    A na sto mislis? Na bebu? Uopce mi ne djeluje kao da zna sto ju ceka. Selidba je jos u zraku totalno. Ne znam koje drugo iscekivanje bi kod nje moglo biti u pitanju.

A takva je oduvijek, ne samo u zadnje vrijeme. Ja sam nju oduvijek dozivljavala kao da joj nije dosta podrazaja. Svaku igru, aktivnost bilo koju mora dici na novi nivo. Niti jedna stvar njoj nije dovoljna ako nesto svoje tome ne doda.
    Na bebu, da. Naravno da nema pojma šta je čeka. I upravo TO je nervira. (Naravno, moguće da sam omašila totalno. Ja to samo iz iskustva sa svojim zverkama ).

Ovakva je moja, to boldano :uzdah:.
    Nekad od očaja pomislim kako me podseća na one nesretne glodare ljubimce koji mahito trče u mestu u točku koji se okreće i ne mogu da se zaustave . Nikad dosta, nikad zadovoljna.

Kad je bila mala išli smo u park 2 puta dnevno. Praktično smo živeli tamo. I ipak je svaki božji dan vrištala neutešno kada smo išli kući, i tako valjda nekih 6-7 meseci. Ljudi koji su nas poznavali nisu verovali svojim očima. I ušima.
    I taj deo karaktera nema neke naročite veze sa granicama.
    Ali bude bolje kako su stariji, da.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •