Moj treći je recimotolijepo izazovan. I taj nikad nije nakon vike otišao u sobu... Imala sam tih manijakalnih ispada s njim, par... Ja sam riješila stvar sama sa sobom. Jednostavno sam donijela čvrstu odluku da ću se kontrolirati. Kad bi osjetila da na njegovu sizu dolazi moja, otišla bih s njim u kupaonicu, zaključala vrata, umila sebe hladnom vodom, oprala i zube dok bi on lamatao uokolo u dreci. Kad bih sebe tako primirila, umila bih i njega hladnom vodom i sjela na wc školjku i čekala da se bar smiri do tuljenja. Onda bih izašla i nastavila život. To mi je bilo za gašenje požara. Moj je bio na erf-u s tri godine... I dobili smo savjete koji su dugoročno od pomoći. Bb, mislim da ovo s umivanjem može pomoći. A što se tiče ovih igara s hranom i vodom, ja bih radila eksperimente radije... One vulkane sa sodom i slično. Mog je to zabavljalo. I boje jestive smo imali i veeeliki lavor u kojem je to radio. Otkad smo to uveli, nered je bio manji. I nama je ful lakše otkako je počeo čitati samostalno jer se tako zabavi...