Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2022

Tema: Zahtjevna djeca

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Evo, upravo je selojtepom zalijepila jedan flomaster i ostatke wc papira od sinoć oko špageti zavjese .
    Igrali smo se doktorice, i samo je u trenu odlepršala da mora nešto napraviti.

(Da, ide u vrtic, al trenutno je doma zbog kozica. Energije ima do besvijesti).

Edit: za AdioMare
    Posljednje uređivanje od Bubilo Bubich : 08.06.2017. at 11:44

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    Evo, upravo je selojtepom zalijepila jedan flomaster i ostatke wc papira od sinoć oko špageti zavjese .
    Igrali smo se doktorice, i samo je u trenu odlepršala da mora nešto napraviti.

(Da, ide u vrtic, al trenutno je doma zbog kozica. Energije ima do besvijesti).
    Ja kad radi nešto bezveze što nema svrhu al nije opasno sve manje reagiram. Poslije zamolim da pospremi, pomognem joj ako treba (natežemo se i tu ofkors) i bok.
    Ak nije nož u ruci, sve je ostalo rješivo.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

LOL sećam se da je tangerina već jednom pisala o tome i muž je došao da vidi na šta se ja toliko smejem !

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    BB, moji su ošišali svoju špageti zavesu a što je najbolje, ja sam to primetila tek nakon što su oni odavno i zaboravili šta su uradili .
    NIKAD nisam saznala gde su nestali ošišani krajevi .
    Sad više nemaju nikakvu zavesu, jer mi je pre par nedelja konačno pukao film na dete koje ne može da mi odgovori zato što izvlači iz usta pola metra šarenog konca dok piše dosadan domaći....
    MM je uz uzdah zaključio da su "u čizmara najgore čizme", tj. u prosvetara najgora deca .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •