A ha ha ha ha... Mislila sam da imam samo jednako zahtjevno dijete kao i svi sa zahtjevnom djecom, a sad je ispalo da je posebna kategorija.
Ovo sto se tice umivanja i hladenja, ja obicno ne bih bas precesto poduzimala ista oko toga sto ona samo bijesni, u smislu ako urla, baca se i slicno. Tu bi ju obicno samo pustila da to odradi sama sa sobom. Ono moje urlanje na nju bi nastupilo nakon sto bi nas udarala ili u tom bijesu nesto bacala, prosipala, razbijala... Urlala bih kao pokusaj odgojne mjere na udaranje i unistavanje. Ako samo urla, ne bih bas nesto specijalno reagirala, u smislu umivanja i sl.
Danas ju je cuvala baka veci dio dana pa nemam svojih dogodovstina, al baka rece:
"Rekla sam joj da obuje papuce, ona da nece, ja njoj kazem da mora, ona mene udari, ja joj kazem da se to ne smije, ona pocela vristat". Eto, nije samo kod mene takva.
I sjetila sam se, od 17.mj. do skoro 3.god. je imala cuvalicu (poslije vrtica i za bolesti), i ja bih uvijek strepila kakva je bila. A ova uvijek "sve je bilo ok s njom"... Neki dan se nasla na kavi s cuvalicom, a ona ce... "S njim je bilo lako, ali s njom se nesto dogovoriti, kad si utuvi, nije bilo sanse". A ja ono "sad mi tek to priznaš".

.
Odgovori s citatom