-
Ma meni je tocno ovo sto je miffy napisala razlika izmedu moja tri sina i ovog mog sina o kojem sam pisala ovdje. Djeca izrastu i djeluju u skladu s onim sto je za njih najbolje u skladu s okolinom i njihovoj moci prepoznavanja situacija. Tako se mojoj trojci ne nateze oko nebitnog im dok se njemu nateze.On kao da ne moze prepoznati okolinske faktore niti svoje vlastito rasudivanje od jacine svoje zelje. I to iskonske zelje za koju je u trenutku spreman poginuti. Ponekad bih shvatila i razmjela kako su neki roditelji odlucili pozvati egzorcista. Pocelo je s prvo levu pa decnu cipelu kako bi urlao s dvije godine do sadasnjeg tuljenja od tri i po sata sto su mu kopacke postale premale. I ne pomaze sto si izuo pa nanovo obukao cipelice niti sto si s njim u suzama krokodila pogledao broj vece kopacke koje si spreman naruciti cim on od suza uspije odabrati.
Imam cetvero djece i kad mi ljudi ovako kao miffy govore znam da nemaju takvo dijete.I sama bih prije treceg tako govorila. Moj sin je na kraju u opisnom nalazu okarektiziran sa smetnja iz autisticnog spektra. I nije to neka dijagnoza, vec samo kao opisno ali dovoljno da on jest drugaciji i nama, roditeljima i braci pa i tetama u vrticu tezi .
Posljednje uređivanje od casa : 09.06.2017. at 22:28
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma