Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku

A ha ha ha ha... Mislila sam da imam samo jednako zahtjevno dijete kao i svi sa zahtjevnom djecom, a sad je ispalo da je posebna kategorija .

Ovo sto se tice umivanja i hladenja, ja obicno ne bih bas precesto poduzimala ista oko toga sto ona samo bijesni, u smislu ako urla, baca se i slicno.
Pos3bna kategorija, hehehe.... Nije to samo do djece neggo je puno i do NAŠE PERCEPCIJE njihovog ponašanja. Ono što je meni bilo nedopustivo, tebi bi možda ušlo u okvir tolerqncije i slično.

Papuče: odustala sam davno. Moj stariji ih uredno nosi, a mlađi je vječito bos u stanu. Papuče obuje samo kad izlazi nabalkon, stepenište ili do susjede iz ulaza. To mi je unutar tolerancije. Ali kad je zamahnuo na brata, to sam prekidala istog trena i razdvajala ih. I išli su svaki u jednu sobu, da se ne vide. Ja sam iz hodnika i kuhinje vidjela obojiicu, vrata nisam zatvarala, ali sam prekidala aktivnost koju sam smatrala neprihvatljivom. To je samo ilustracija biranja bitaka. Koga briga za papuče, ali da me pokuša udariti, dobio bi barem prijetnju kaznom, a možda čak i starinskih batina istog trena. Kakvo grljenje.... time samo zbunišdijete jerviše ne zna što jedobro, a što ne...