Citiraj casa prvotno napisa Vidi poruku
Seni, slazem se. I ja imam to povjerenje u svemir i u njega da ce biti dobro. . Intimno meni je savrseno ok da mi sin nema prijatelja, ono s cim se ja tu tesko mirim jest da vidim da mu je tesko. Nemam ja problem s patnjom moje djece, nacelno, ono ne slama mi se srce kad nije kako bi oni htjeli, kad im nesto ne uspije, kad ...Ali kad vidim sina kako se iznutra pati, kako u tim trenucima pokusava pobjeci iz situacije pa bjezi u tikove koliko mu je tesko, tesko je i meni. Apsolutno stoji da sam slaba i da bi mozda djetetu pomoglo da mi je taj osjecaj slabiji. Samo Lastane, ja mislim da to ne mogu....
Hm, vidiš da zapravo imamo vrlo slična razmišljanja i vrlo nas slične stvari muče. S ovim ja imam problem, kad vidim koliko moje dijete muče te neke stvari i koliko joj je teško.

Seni, slažem se s tobom i djeca definitivno osjete ako mi ne mislimo ono što govorimo. Džabe ako joj ja govorim sve će biti ok, vjerujem da možeš, ako mene to muči.
Na žalost nije to tako lako, pa tako dođe period ili situacija kad to tako i osjećam a i dođu razdoblja iako sada u puno manjem broju i intenzitetu kad brinem. Međutim sada sam više nego ikada sigurna da će ona biti dobro.